Pajtosi:”Dobro smo uvežbali omiljenu Novakovu pjesmu“!

389

Pajtosi 1

Bend koji polako, ali sigurno osvaja našu estradnu scenu Pajtosi, ovih dana su u žiži javnosti zbog sjajnih kavera, koji su uradili za nekoliko pesama.Pored toga što su odradili odlične I drugačije kavere, momci iz benda se trude da nekopiraju nikoga I da grade svoj, prepoznatljivi stil.

“Teško se u današnje vrijeme probiti na našoj estradi, jer je konkurencija velika.Međutim, mi se trudimo da nikog ne kopiramo I da budemo drugačiji.Svjesni smo da posedujemo kvalitet, svakodnevno vježbamo I znamo da sav taj trud mora da se isplati”-rekao nam je pjevač benda Đorđe.

Pored pohvale Saše Matića, harisa Džinovića, Amadeus benda I još nekoliko dobrih I kvalitetnih naših pjevača, momci iz benda imaju podršku I od reketa broj jedan, Novaka Đokovića!

Pajtosi i Amadeus

“Novaka smo upoznali jednom prilikom preko zajedničkog prijatelja.On je zaista veliki čovek I sjajan sportista.Kroz priču smo se dotakli I naše muzike, pa nam je Novak otkrio koje narodne pjesme voli.On izuzetno voli I cijeni Hanku Paldum I njenu pjesmu “Volela sam, volela”, pa smo se potrudili da je odlično uvežbamo, jer se slijedeći put možda sretnemo na nekoj svirci”-rekao je Đorđe sa osmijehom na licu.

Novak i Pajtosi

Ovi momci će kroz desetak dana izbaciti svoj prvi singl, a mi Vas do tada potsećamo na jedan od njihovih kovera.

https://youtu.be/OtIef_8C_ss