Amel Ćurić je potencijalni pobjednik?! Ostali učesnici show-a dobili ogromnu konkurenciju!

844

amel curic naslovna

Jedna od glavnih tema za razgovor današnjice poostali su muzički show programi, kojih mi u regionu imamo zaista mnogo. Svaka država ima svoj određeni muzički show program, no činjenica je da je “X factor” zapravo najgledaniji od svih. Nakon prošle sezone gdje je pobjedu odnio “predstavnik ideala”Daniel Kajmakoski, tim ovog show-a krenuo je u potragu za novom zvjezdom!

Od nekoliko hiljada prijavljenih, show je došao u fazu “top 24”, odnosno dio emisije tzv. kuće sudija, gdje se od svakog mentora po šest izabranih kandidata bore za svoje mjesto u finalnim emisijama, gdje će se njih dvanaest boriti za famozno prvo mjesto.

Jedan od potencijalnih favorita za pobjedu je definitivno momak iz Gračanice, Amel Ćurić, koji je na bh. estradnoj sceni već uveliko poznat nakon davne pobjede na show-u OBN televizije, “OBN music talents”. Nakon toga, Amel je svojim već mnogobrojnim fanovima poklonio nekoliko briljantnih hitova, koji se i danas slušaju, što dokazuju kvalitete ovog vrhunskog bh. pjevača.

Sinoć se u kući svog mentora Massima predstavio sa pjesmom “Broken strings” za čiju je izvedbu dobio sve same pohvale svog mentora i njegove sinošnje pomoćnice Nine Badrić.

Amel se uspješno izborio za svoje mjesto u finalnim emisijama. Možemo li očekivati pobjedu?!

 
E. Dautović/ E-TURNEJA.COM