Ceca – U posljednje vrijeme uopšte ne mogu da..

487

Svetlana Ceca Ražnatović je iz više razloga birala Tajland za svoj nedavni odmor. Željela je opuštanje, prvo putovanje s prijateljima, ali i novi poslovni izazov koji je upakovan u spot za pjesmu “Dobro sam prošla”. I sada je ponovo često u medijima što joj, priča ona, puno smeta.

images

– Smeta i njima i meni, ali shvatili smo kroz razgovore da tu borba ne postoji. Njihovi profili na društvenim mrežama često se zloupotrebljavaju u medijske svrhe samo zato što su moja djeca – priča ona.

Bez obzira na takav pritisak uspjela savjetima svojoj djeci skrenuti pažnju kakve greške da ne ponavljaju u životu.

– Želim da budu pošteđena mnogih stvari. Iako su od rođenja bili meta medija, što nisu birali, trudila sam se da koliko-toliko imaju djetinjstvo poput svojih vršnjaka. Moja djeca ista su kao i sva ostala. Skloni su greškama, kao i dobrim stvarima. Kad naprave nešto pohvalno, očekuju nagradu. Izvlačila sam iz sebe najbolje da bih im to prenijela. Znam da sam dobra majka, ali vrijeme će pokazati da li sam i dovoljno uspješna – nastavlja pjevačica.

Odavno se pomirila s tim da je statusom zvijezde izgubila svoju privatnost.

– S tim sam se pomirila. Znam da kada izađem iz svog dvorišta, moja privatnost nestaje. To što sam nekada neraspoložena ili mi je teško, samo je moj problem. Za druge, uvijek sam vesela i nasmijana, i nikada niko neće primijetiti kako se osjećam – tvrdi ona.

 

– Sve godine su najbolje ako znaš da ih nosiš i učiniš sebi život udobnim. Ne postoji savršenstvo. Uvijek sam znala da uživam i da mi bude lijepo. Sada mi je mirnija energija, racionalnija sam, sputala sam svoje vatre jer sam inače veoma temperamentna i impulsivna. Shvatila sam da kad si brzoplet, ništa ne možeš da riješiš. Bitno je da staneš, udahneš, izbrojiš do deset. Kada su mi ranije roditelji to savjetovali, činilo mi se nemogućim. Ali, s vremenom sam naučila da slušam, gledam, osjećam… I mnogo je bolje – nastavlja Ceca.

 

Priznaje i da vrlo često zaplače…

 

– Suze su nam i date da budu filter emocija. Ali znate šta je najveći problem, to što u posljednje vrijeme uopšte ne mogu da plačem. Drugo, čovjek se isplače, a na poklon dobije podočnjake od kojih nema ništa. Radije sam za ono: Udri brigu na veselje. Šalu na stranu. I djecu sam učila da treba da plaču. Pogrešno se vaspitavaju muška djeca kad im se priča kako nemaju pravo na suze jer to nije za jači spol, a onda ta muka u njima eskalira kad-tad. Ja sam uvijek sinu govorila da plače kad mu se plače, da vrišti ako mu se vrišti, da galami ako mu se galami. Uz to, kažu da nikad ne treba osuđivati nekoga jer ne znaš kakve bitke bije. Ja sam primjer za to – iskrena je srbijanska pjevačica.

Na pitanje da li je uvijek zadovoljna svojim odrazom u ogledalo, Svetlana odgovara:

– Pa ne, uvijek postoji neki mali disbalans zbog balansa, ali sve je to život. Nemam problem sa svojim izgledom, to što mi je Bog dao, dao je. Žena sam, sve smo mi sklone dotjerivanju, uljepšavanju i od toga nisam bježala. Dok mogu, trudit ću se da dobro izgledam ali nisam neko ko se stalno šminka. Sjaj za usne i malo maskare, to je sve.

Šale sa Kalinićem su spontane

Od početka serijala “Pinkove zvezde” ona je redovni član žirija.

– Pratim redovno to takmičenje jer sam njegov dio i stalo mi je da bude dobro. Lijepo se zabavljamo i šalimo, a kad su stavovi oprečni među nama koji činimo žiri, nema ljutnje i sujete. Milan Kalinić odlično vodi program, poznajem ga deset, a Boru Đorđevića preko 20 godina. Miroslav Ilić i Haris Džinović znaju me otkako sam bila djevojčica, a Marina Tucaković je moja najbliža saradnica. Napravili smo ekipu koja pozitivno funkcioniše. Šale sa Milanom Kalinićem su spontane. On je šoumen i publika ga tako zna. Zapravo, gledaoci ne znaju da se mi i privatno svi poznajemo – priča Ceca.

ceca1

izvor:Expres/ E-TURNEJA.COM