Evo zašto su Zagrepčani oduševljeni Mayom Berović!

437

Maya Berovic H2O 2

Maya Berović žari i pali estradom!ova popularna Bosanka, bez velike medijske pompe, oduševljava publiku širom regiona i dijaspore iz vikenda u vikend.Tako je bilo i protekli vikend u Zagrebu.

Iako je bio radni dan, obzirom da je Maya nastupila u četvrtak, u klubu „H2O“ u Zagrebu se tražila karta više.Oni koji su došli kasnije, jedino što su mogli je da se vrate nazad, jer u klubu više nije bilo mjesta.

Maya Berovic H2O 6

Maya Berovic H2O 5

Zanimljivo da je ovo bio Mayin prvi nastup u Zagrebu i da u glavnom gradu Hrvatske do sada nije nastupala, ali i da je odmah poslijenastupa odmah ugovoren slijedeći koncert u ovom klubu, jer je lijepa pjevačica oduševila Zagrepčane, ali i vlasnike kluba, koji su imali samo riječi hvale za njen nastup.

Maya je na ovom nastupu još jednom potvrdila da je djevojke obožavaju, jer su osamdeset posto publike u klubu bile žene!

„Imala sam veliku odgovornost na ovom nastupu i dugo sam se pripremala za isti i željno ga očekivala, jer je ovo bio moj prvi nastup u Zagrebu.Drago mi je što je klub bio pun, a još draže mi je kada izađem na binu i vidim da su u publici većinom žene, jer je dobro poznato kada žena ženi ukaže kompliment i podršku da to mnogo više vrijedi.Bilo je zaista odlično, pa je moj menadžment po završetku koncerta već dogovorio slijedeći nastup u ovom klubu, čemu se posebno radujem“-rekla nam je oduševljeno Maya.

Maya Berovic H2O 1

Maya Berovic H2O 3

Maya je ređala hit za hitom, a kao i na većini njenih nastpa, pjesmu „Djevojačko prezime“ i „Dečko za provod“ je publika pjevala u glas sa njom.Kako je bilo, najbolje govore fotografije koje su pred Vama!

Maya Berovic H2O 4