Different Style presents “Strictly House” @ Club Palma, Tuzla

307

09. Maj_FB Cover_800x298

Different Style ekipa ne prekida sezonu fantastičnih i prepoznatljivih gradskih zabava. Ovog puta se potpuno plesna euforija i vreli provod do jutra, nastavljaju u zanosnim i energičnim house melodijama STRICTLY HOUSE.

Ideja projekta je organizovati serijal zabava u Tuzli, kako bi obnovili prijateljske odnose, sa izvođačima iz cijelog regiona, koji su, tokom ranijih godina, svojim intenzitetom, muzičku scenu klubskih dešavanja činili bogatom, sadržajnom i dinamičnom. Više od deceniju i pol, Tuzla je, zahvaljujući međusobnoj saradnji upravo ovih pojedinaca, ostala epicentar dešavanja i razvoja u domeni elektronske muzike.

Pozitivne vibracije urbano-klubskog provoda imaju namjeru osvojiti grad soli, najljepše cure ali i zgodne frajere, koji skrivaju nestrpljenje za erotičnim house zvukom.

Dokazano je da su Different Style večeri idealan razlog okupljanja velikog broja mladih u našem gradu. Prilika za druženje sa prijateljima, vrhunska muzika koju naši DJ-i rade za vas i čista zabava u kojoj neprekidno uživamo, su ono što pripremamo i ovog puta.

U subotu, 09. Maja, u Clubu Palma dočekuje nas i idealna ekipa za mix pultovima. Oni će vam još jednom zavrtiti tlo i plesni podij pod nogama, jer muzika se proteže od najdubljeg house zvuka do najboljeg jungle-a, rušeći sve pred sobom.

https://www.youtube.com/watch?v=kLnXBEAMuYs

Specijalni gost je dobro poznato ime u regionu, hrvatski DJ, koji u saradnji sa svojom ekipom, Underworld Theory, dominira riječkom tech-house scenom, Pico Chavese. Pico Chavese je također i suosnivač trenutno jedinog underground eventa na otoku Krku pod nazivom „ELEKTRONIKA“2014 izdaje za Noisy Room  “Waiting for the sun”.

Za ovu priliku Borg sprema exclusive birthday set, a Doaman, svojim mističnim osmjehom, najavljuje iscrpljujuće plesne sate.

BORG je dva puta zvanično proglašen za najboljeg DJ-a u BiH, nominovan među devet najboljih mladih DJ-a na internacionalnom takmičenju 2014. godine na Ibizi.

Adnan Ramadanović aka DJ Doaman, zvanično, u 2015. godini, proglašen je jednim od pet trenutno najboljih DJ-a u BiH. Protekle sedmice njegov najnoviji muzički set je emitovan u programu prestižne Ibica Sonica radio stanice.

https://www.facebook.com/1411929892404496/videos/1528836280713856/?video_source=pages_finch_main_video

Neizostavna pojava na klubskoj muzičkoj sceni grada, tekstopisac, DJ i hip-hop mag, Funk Efemdžemov, evocirajući uspomene na najveće funk, breaks i rap hitove, svojim setom pretvorit će noć u nesvakidašnju plesnu groznicu. Ono što veoma dobro radi je prelaz na oštar zvuk ghetto funka i glitch hopa, sve do klasičnog tech-housea.

Uz njega će dobro poznati Omanian, u vama probuditi skrivenu volju za energičnim drum’n’bass i jungle ritmovima. Njegovi muzički setovi su ispunjeni pozitivnim vibracijama, jungle, jump up i drum n bass ritmovima, pokrećući ogromnu energiju među publikom.

Nadamo se da će smisao zabave ”Strictly House” biti prepoznat kao i ranije i da će mo se svi skupa družiti i zabaviti u veoma lijepom, izrazito plesnom raspoloženju i uređenom ambijentu Club Palma / Dom Mladih – Tuzla, upravo 09. maja 2015. godine.

Ove zabave su jedinstvena prilika, putem kojih mladi izvođači elektronske muzike, ali i mnogobrojna publika koja ih prati bilo gdje da nastupaju, mogu razmijeniti iskustva i predstaviti lokalne zajednice u potpuno drugačijem izdanju.