6. maja promocija albuma „Usne ničije“ Mensura Salkića & Nebodera

764

Do izlaska dugoočekivanog albuma „Usne ničije“ Mensura Salkića & Nebodera ostalo je još samo sedam dana!

Sljedeća srijeda, 06. maja, u 15h , u Bacardi Clubu u Lukavcu, rezervisana je za sve fanove Mensura Salkića & Nebodera koji su proteklih mjeseci s nestrpljenjem isčekivali novi album. Fotografiranje s Mensurom Salkićem , potpisivanje albuma zapišite u kalendar već sad i ne propustite biti među prvim vlasnicima novog albuma Mensura Salkića „Usne ničije“

unnamed

Mensur je talentirani muzičar sa drugačijim izražajem, koji osvaja na prvu i kao takvog publika ga je prepoznala i zavoljela. Još tokom showa ZMBT, uvijek se isticao I želio biti drugačiji. Svojim fantastičnim interpretacijama I uvijek originalnim scenskim nastupom, Mensur je uvijek osvajao najviše ocjene žirija, a kao vrhunac svega, osvojio je I najveći broj glasova publike, te tako postao nova zvijezda ne samo showa ZMBT, već cijele BiH.

Njegov prvi studijski album u izdanju Hayat Produkcije donosi osam pjesama među kojima i hitove „Šutim“, „Nema spavanja“, „Neboder“ te aktuelni singl po kojem je album i dobio ime „Usne ničije“.

“Presretan sam, album mnogo obećava, vjerujem u njegov uspjeh“, poručuje nam Mensur.

Pjesma „Šutim“, najavni singl Mensurovog albuma, s kojom se BiH prošle godine predstavila na Turkoviziju u Kazanu, po mnogo čemu je zaslužila prvo mjesto na albumu. Uz moderan zvuk, čvrst ritam i sjajnu produkciju koja prati cijeli album, „Šutim” donosi i potpis Eldina Huseinbegovića koji je pjesmi dao onu posebnu emociju.

Pjesmom „Usne ničije“, po kojoj je i nazvan album, mlada talentirana ekipa iz Lukavca, uspjela je ponuditi nešto novo, svježe i drugačije, u skladu sa modernim muzičkim trendovima. Novi singl je, baš kao i tri prethodna bržeg ritma i potencijalni ljetni hit, plesna pjesma za dobar osjećaj.

Za razliku od prethodne dvije na albumu, „Pokajanje“ je ljubavna balada s naglašenom modernom, a fokus je stavljen na vrhunsku produkciju pjesme. U pjesmi „Pokajanje“, kao nikada do sada, Mensur se nije štedio vokalno, te s “Pokajanjem“ možemo doživjeti isitnsku kvalitetu vokalne izvedbe koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Čevrta je pjesma „Nema spavanja” u kojoj se Mensur pojavljuje kao autor teksta i muzike, a odmah nakon nje, slijedi i duet „S tobom na vi” s Enelom Palavrom, mladom pjevačicom blistave budućnosti, a pjesmi također prognoziramo vodeća mjesta na top listama.

Još jedna pjesma koja obećava jeste i pjesma „Boli me boli“, koju autroski zajedno potpisuju Azra Polumenta, Alma Barimac i Arel Češljar, a pjesma je masterizirana u studiju Atax media.

Na sedmom mjestu je još jedna predivna balada Eldina Huseinbegovića, a potom slijedi i pjesma Neboder, potpuno stilski različita od svih prethodnih. Riječ je o hio hop pjesmi, koja je još ranije predstavljena. Obzirom da je pjesma na neki način lična karta ove lukavačke ekipe, željeli su i da se nađe na ovom albumu. Mensur je za ovu pjesmu jako vezan, jer kako je davno rekao, koju god vrstu muzike pjevao, uvijek će u duši biti hip hoper.

Pozivamo vas da se pridružite promociji albuma „Usne ničije“ te druženju sa Mensurom i Neboderima. Dakle, upišite u svoje kalendare 06.05.2015. u 15h Club Bacardi Lukavac, kako bismo zajednički podržali ove sjajne momke i proslavili ovaj za njih važan dan.