PREDSTAVLJAMO: Benjamin Kermo & Apple Band

632

Benjamin Kermo je rođen 30.04.1995. godine u Zenici.Trenutno je student građevine. Prijavljivao se na show ZMBT a ove godine je učesnik showa Zvezde Granda gdje bilježi uspjehe….

11178593_1634778880090436_1737573625_n

Članovi Apple Banda su iskusni muzičari koji se već 15tak godina bave ovim poslom, a u suradnju sa mladim i talentovanim Benjaminom smo ušli prije nekih 6 mjeseci.

Bend, pored pjevača čine i Eldin Karahodža – klavijaturista, Almir Ganić – klavijaturista, Oliver Buzuk – bas gitarista i Haris Zajmović – bubnjar.

Sviraju u raznim klubovima, diskotekama, restoranima i svadbenim salonima širom BiH. Svi žanrovi muzike su uvršteni u naš repertoar, počevši od narodne, zabavne, rock-a, sevdalinki pa čak i strane pop muzike…

Pored angažmana po BiH cilj im je proširiti se na zemlje regiona. Naravno, da bi svoju popularnost podigli na viši nivo potrebna je pjesma i spot što im je također jedan od ciljeva.

Nakon učešća u Zvezdama Granda mladi Zeničanin, Benjamin Kermo postao je popularan širom naše države. On već sada po broju nastupa može stati rame uz rame sa najvećim bh zvijezdama.

Angažovan je sa svojim bendom u klubovima, ali i na privatnim proslavama. U šali kažu “kome on na svadbi pjeva taj se ne razvodi”.

Ukoliko želite da vam upravo ovaj dečko pjeva na nekoj vašoj proslavi kontaktirajte njegovog menadžera na broj telefona 061-503-766

(e-turneja.com)