TUŽNA PRIČA ZVEZDE GRANDA: Počeo sam da pjevam da izliječim majku od raka

7737

Pjevač otkriva da je sa petnaest godina počeo da nastupa sa ocem po kafanama kako bi zaradio za lijekove teško oboljelom roditelju…

zg

Životna priča Petra Nisića (32), takmičara „Zvezda Granda“, nikog ne može ostaviti ravnodušnim.

Takmičar kome je prošle godine finale izmaklo za dlaku ove sezone prošao je u peti krug takmičenja, a u razgovoru za Kurir kaže da bi pobjedu posvetio majci Radi, koja je uspjela da pobijedi rak.

– Zbog porodičnih problema bio sam prinuđen da sazrim mnogo prije svojih vršnjaka. Mirno i bezbrižno djetinjstvo pretvorilo se u brigu za najvažniju osobu u mom životu – moju majku. Ona je vodila životnu borbu s opakom bolešću. Kad sam to saznao, nisam mogao da sjedim skrštenih ruku. S ocem, koji je takođe muzičar, počeo sam da radim po kafanama. Imao sam samo 15 godina – prisjeća se Petar i nastavlja:

– Preko nedelje sam išao u školu, a vikendom sam pjevao u kafani, po svadbama i veseljima kako bismo sakupili dovoljno novca za mamino liječenje. Teško je bilo zaraditi za hljeb i lijekove – kaže Nisić.

Pjevač ističe da su godine patnje i bola sada iza njega.

– Mama se uspješno izliječila i srećna je što sam nastavio da se bavim muzikom. Bodri me od prvog dana. Prošle godine je toliko navijala za mene da se i dan-danas drugari šale na moj račun. Kad god me sretnu na ulici i u gradu, kažu: „Evo ga Peca, ljubi ga majka“ – priča Nisić, koji veruje u svoju pobjedu:

– Prošle godine mi je za dlaku izmaklo finale, ali me je tada u duelu zasluženo pobijedio Mirza Selimović. Verujem u sebe i ove godine se nadam najboljem – kaže Petar.

https://www.youtube.com/watch?v=hctpcknqr-s

Kurir.rs/e-turneja.com