Milena Dravić gošća Zabranjenog Foruma

391

Milena Dravić, poznata jugoslovenska glumica koja je u svojoj impresivnoj karijeri koja traje više od 50 godina, snimila 90 filmova, a u više od 50 ostvarila je glavne ženske uloge i osvojila brojne filmske nagrade gostovat će  u “Briefingu” emisije “Zabranjeni forum” televizije Pink BH.

Sasa i Milena

Legendarna glumica će se u razgovoru sa urednikom i voditeljem emisije Aleksandrom Hršumom prisjetiti brojnih susreta sa velikim holivudskim zvijezdama, gledateljima Pink BH televizije otkrit će tajnu svog uspješnog braka koji traje četiri decenije, otkrit će i anegdote koje nikada do sada nije prepričavala, među kojima i onu o Richardu Burtonu, ogolit će emocije koje je rijetko otkrivala, evocirat će i susret sa Titom 1968. godine na ostrvu Vanga na Brionima, prisjetit će se večere sa rediteljem Alfredom Hitchcockom, ali i otkriti zašto nema fotografiju sa vjenčanja sa proslavljenim glumcem Draganom Nikolićem.

Intervju sa jedinom glumicom sa ovih prostora koja je ušla u Svjetsku filmsku enciklopediju s kraja 20. stoljeća pogledajte u četvrtak, 7. maja od 22 sata u Briefingu talk showa “Zabranjeni forum”.