NEJRA MUSIĆ OTKRIVA: “Nisam zauzeta, ali moje srce je zauzeto!”

2284

neki

Oni koji prate muzičko nebo, sigurno su čuli za mladu Nejru, koja svojim glasom, već dugo vrijeme časti sve istinske ljubitelje sevdaha, i ostalih žanrova muzike. Ono što je Nejra već u par navrata, u novinskim intervjuima rekla, jeste to da svoju karejeru ne želi da gradi na svom privatnom životu.. Nije joj pošlo za rukom, te je već dugo vremena povezuju s mladim takmičarom ” Zvijezda možeš biti ti” Anesom Ibrišimovićem. Sve vrijeme ne želi ni demantovati ali ni priznati ovu vezu.. Nača vrijeda ekipa saznala je detalje u vezi ove priče, i u nastavku ih pročitajte..

Poznata nam je priča o ovoj vezi izemđu tebe i Anesa , možes li nam iskreno reći šta se krije tu ?

Već neko vrijeme se priča o tome.. Iskreno meni ne smeta to, jer je Anes jedan super odgojen, iskren, simpatičan i kulturan momak.. Super mi je kao osoba i drago mi je , što je nekako krišom ušao u moj život , i definitivno je neko ko mi je trebao u životu.

Misliš li da mediji, mogu pokvariti vaš odnos ?

Iskreno, toga sam se najviše i bojala..Ne bih voljela da izgubim odnos sa njim, jer su naše karijere, i naš žvot pred nama, i voljela bih u budučnosti raditi s njim. Nadam se da se odnos neće pokvariti zbog glasina koje kruže po novinama, i nadam se da će moj odnos s Anesom ostati u korektnim odnosima, kakve i imamo.

Jos uvijek kriješ vašu vezu ?

Smijeh!
Ja ništa ne krijem. Oni koji mene znaju, znaju to da ja živim za ljubav, i da nikad istu ne krijem ! Nikad neću kriti svoju emociju prema tom momku, i mislim da nema potrebe…

Nisi zauzeta djevojka ?

Nisam zauzeta, ali moje srce je zauzeto! Voli snažno i jako, pa dokle bude trajalo, trajat će!

nekii

Koliko ti smeta to sto je Anes u javnom svijetu, i ta stalna komunikacija djevojaka s njim?

Mislim da je odgovor na ovo pitanje više nego jasan.Ja djelujem u istom svijetu i dakako da mi laska jer je neko iz mog svijeta znatno uspješan.

Još nešto bliži nam se finale da li dolaziš kao podrška Anesu?

Iako mislim da sam previše isprozivana u javnosti, i nisam željela biti na kraju dio priče.. Mislim da bih uradila jednu nepravdu prema Anesu, jer sam vatreni navijač od samog početka! Očekujte me u Zetri, naravno ukoliko me velike stvari ne ometu.. Moje srce i duša će i tu noć, biti samo za njega, i očekujem pobjedu, nimalo skromno, znam..

Na ranijem gostovanju u nominacijama ZMBT si izjavila da bi ćes se vrlo moguče prijaviti na sljedeću sezonu 8. Da li si ostala pri tom mišljenju i da li ćemo imati priliku da pratimo tvoj rad kroz učesće?

Zbog silnih prijava koje su stigle na adresu, hayat tv.. Odlučila sam ispoštovati ljude koji me vole, i otići i zahvaliti im se za podrčku koju mi daju.. Nadam se da ću imati priliku kroz takmičenje pokazati sve što znam, i nadam se da će me svi oni podržati…

Da li misliš da ćeš imati neku dozu privilegije u takmičenju zbog svojih dosadašnjih uspjeha?

Voljela bih da me tretiraju po onome šta znam, i koliko znam.. Mislim da sam puno prošla i bez samog takmičenja, ali ovo mi predstavlja nešto gdje cu stalno moći iskazati svoj trud i rad. Voljela bih da naučim dosta iz ovoga..

Hayat produkcija je izronila tako reći mnoge talente i zahvaljuči tim svim ljudima oni danas blistaju, da li želiš biti kao neko od onih koji su već sve to prošli? Da li se u biti diviš nekome od njih?

Pa želim biti Ja! Želim da na našu scenu donesem nešto novo, i obečavam da ću to uraditi! Svima se divim, ali opet želim imati svoj put karijeru, i da me ljudi prepoznaju po onome što sam ja! Naravno da se divim svim onima koji su nešto uradili, a mnogi zaista jesu! Moj favorit, i moja omiljeni lik iz cijele ove priče, mislim da već svi znaju, je Mirza Šoljanin.

Nekako neizbježno je da se nedotaknemo teme Donna Ares, koliko si sama na sebe ponosna što si bila gost na njenom koncertu i koji su tvoji utisci?

Ponosna sam prije svega, sto sam imala priliku upoznati divnu Donči! Ponosna sam i sretna što sam imala priliku zapjevati u Zetri sa 19 godina, i moji utisci su i sad.. Nekako i sad su mi suze u očima, jer sam imala priliku biti dio te priče, i sto sam joj mogla prenjeti svoje nažalost životno iskustvo..

Draga Nejra ja ti se od srca zahvaljujem na ovom divnom druženju i uskoro želim zajedno s tobom najavim jednu lijepu saradnju i nove ekskluzivne vijesti koje su na pomolu.

Hvala vama, divnom portalu, i divnoj Emini koja je strpljivo slušala moje odgovore, i hvala što ste tu i pratite moj rad! Nadam se da ćemo ubrzo pisati o velikim stvarima, u mom životu.