PREBIJEN HASAN DUDIĆ: Pocijepali su mi glavu zbog Jelene Golubović

670

dudic

Dudić dobio batine od momaka s kojima je u restoranu cijele večeri sjedio za istim stolom i pio, a sukob je nastao kada su poveli priču o rediteljki.

Hasan Dudić tvrdi da je dobio batine zbog Jelene Golubović kada je u noći između srijede i četvrtka pretučen u jednom beogradskom restoranu, zbog čega je hitno prebačen na Vojnomedicinsku akademiju.

Prema muzičarevim riječima, on je sjeo da popije piće sa poznanicima, s kojima se potom posvađao jer su u priči o njegovom incidentu sa rediteljkom u „Parovima“ držali njenu stranu.

Razbili mu glavu

Nakon žustre rasprave, momci su Hasana pustili da ode do toaleta, a zatim su mu, kako on tvrdi, napravili sačekušu i prebili ga. Zaposleni u lokalu odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a Dudić kaže da je na putu do klinike bio bez svijesti zbog jakih udaraca koje je dobio u glavu.

– Sjećam se da su me na piće pozvali mladići koje znam samo iz viđenja i da sam sjedio s njima u restoranu. Lepo smo se zabavljali i nazdravljali. Popio sam nekoliko piva, ali nisam bio pijan. Pričali smo o Jeleni Golubović i tad su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve! Otišao sam u toalet i kad sam izlazio, izgleda da su tad krenuli na mene i udarili me – rekao je Dudić, kome je tokom prepričavanja događaja u njegovoj hotelskoj sobi naglo pozlilo i prokrvarila mu je rana ispod desnog oka.