Popović širi imperiju

1619

Medijski mag Saša Popović dogovorio se sa Televizijom „Prva” i B92 da preuzme razrađene televizijske formate. Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, direktor „Grand” produkcije preuzeće emisije „Bulevar”, „Tačno u 9”, „Tačno u 1” i „Ekskluziv”. Za svega godinu dana postojanja, „Grand” televizija bilježi veliku gledanost i uspjeh, te je Popović bio prava osoba koja će umiješati svoje prste i podići gledanost ovim emisijama.

sasa

– Popović se već više od dvije decenije bavi najgledanijim televizijskim formatima, pa ne čudi što je riješio da tu listu proširi. Saša će preuzeti formate sa drugih televizija, a s obzirom na njegovo iskustvo na tom polju, očekuje se da će, već popularne emisije, imati još bolju gledanost. Emisije „Tačno u 1” „Tačno u 9” i „Ekskluziv”, su gledane emisije na Televiziji „Prva”, a s obzirom da je Popović udružio snage sa „Prvom” i time pospješio gledanost „Grandovih” emisija, vjerujemo da je ovo pravo rešenje za poboljšanje projekata – navodi izvor za „Alo!”.

– Saša uspešno vodi već desetine projekata i raznolikih formata na „Grand narodnoj televiziji”, tako da se u sve emisije koje će biti uskoro pod njegovom palicom i te kako razume. Nije poznato kakve će promene uneti u već ustaljene koncepte emisija, ali se veruje da će televizijski mag doprineti rastu gledanosti i popularnosti ovih formata – zaključio je izvor za naš list.

Podsjećamo, Popović je svojevremeno pokrenuo produkciju ZAM sa Rakom Đokićem, njegovim tadašnjim menadžerom. Nakon toga, Saša sa Lepom Brenom osniva „Grand produkciju”, a prvi „Grand” šou emitovan je 1998. godine na „Pink” televiziji. Zvezde Granda nastaju 2004. godine, a njihova popularnost raste iz godine u godinu. Ovi i drugi formati prikazivani su na „Pink” televiziji sve do 2014. godine, kada je osnovana kablovska i satelitska „Grand narodna televizija”.