NOVA AUDICIJA: Velika zainteresovanost za zvezde i zvezdice Granda

1123

Zvezde Granda od samog početka emitovanja na najgledanijoj televiziji u BiH, OBN TV, obaraju sve rekorde gledanosti a to potvrđuju i rezultati mjerenja gledanosti agencije Nielsen ostavljajući daleko iza sebe konkurenciju. Finale tekuće sezone je sve bliže a pripreme za novu su u punom jeku. Od septembra u programu OBN TV startaju i Zvezdice Granda, show prilagođen onim najmlađim.

zg2

Prije desetak dana u prostorijama OBN TV održana je audicija za novu Zvezdu i Zvezdicu Granda u sezoni 2015/2016. Na audiciju se prijavilo nekoliko stotina kandidata koji su u jednom trenutku zakrčili i ulicu ispred TV OBN. Žiri na čelu sa Sašom Popovićem bio je na teškim mukama, od zaista sjajnih kandidata izabrati one najbolje.

Telefoni OBN nakon audicije ne prestaju zvoniti, ljudi zovu čak iz Njemačke, Švedske, Engleske ali i iz svih krajeva BiH a neki su se i rasplakali jer nisu stigli, mogli doći na audiciju za novu Zvezdu i Zvezdicu Granda. Zbog velikog interesovanja javnosti o najgledanijem muzičkom takmičenju na Balkanu i molbe da oni koji nisu bili u mogućnosti da dođu na prvu audiciju iz opravdanih razloga, OBN TV I Grand produkcija odličili su da svim zainteresovanim i talentovanim djevojčicama i dječacima, djevojkama i momcima pruže još jednu šansu.

S obzirom na popularnost Zvezda Granda u cijelom regionu OBN TV i Grand produkcija su odlučije da u narednom periodu održe još jednu audiciju za Zvezdu i Zvezdicu Granda u Sarajevu u prostorijama OBN TV. Termin održavanja vanredne audicije će biti naknadno saopšten.

Posebnost Zvezda Granda je i u tomu da svi kandidati- bili oni amateri, školovani pjevači ili izvođači s malo ili puno profesionalnog iskustva, ni u jednom trenutku ne moraju biti nešto što ne žele. Sami mogu odabrati svoj muzički žanr kroz koji će se predstavljati javnosti, osvojiti simparije gledalaca, žirija i na kraju postati Zvezda i Zvezdica koja će dobiti svoj stan i album.