Maya Berović se vraća u Sarajevo!?

958

Maya Berovic 2

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović je pričala kako je rođena Sarajka i kako se ponosi svojim gradom.Na koncertu Done Ares, koji je održan prošle nedelje, videlo se i koliko se Sarajlije ponose sa njom, jer je puna Zetra, pjevala sa njom u glas.

Međutim, boravak u svom gradu, Maya je iskoristila i da uživa, pa je tako posetila mnogobrojne prijatelje i rodbinu, ali i prošetala Sarajevom i počastila se bosanskim specijalitetima.

„Kako ću doći u Sarajevo, a da ne odem na ćevape, prošetam Baščaršijom i popijem najbolju kafu na svijetu.Dosta radim i nemam puno sloboidnog vremena, pa se svelo sve na to da sam u Sarajevu uglavnom zbog poslovnih obaveza, mada znam da svratim kad god sam blizu.Volim sarjevo i uvijek se rado vraćam svom gradu“-rekla je pomalo setna Maya.

Maya Berovic 4

Maya Berovic 3

Da su njene riječi iskrene, govori i podatak da je lijepa pjevačica na koncertu rekla:

“Ja sam Vaša i ne osjećam se kao gost večeras.Drago mi je da mogu da se družim sa mojim sarajlijama večeras“-posle čega je cijela Zetra pjevala u glas sa njom.

Ipak, bez obzira na ljubav prema svom rodnom gradu, Maya je zbog ljubavi, a kasnije i karijere, napustila Bosnu i trenutno živi na relaciji Grac-Beograd, bez šanse da se u skorijoj budućnosti vrati u Sarajevo!