INTERVJU: Mateja Vukašinović – Pobedio ili ne , moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi

752

Mateja Vukašinović od prvog pojavljivanja Pinkovoj sceni neprestano oduševljava publiku i žiri.Za vrlo kratak period uspio je pridobiti veliki broj fanova a kako mu to uspijeva pročitajte u nastavku i ne samo to već mnoge stvari koje niste znali o Mateji.

mateja

Mateja, od kako smo te prvi put čuli na audiciji svi se pitamo kako jedna tako mlada osoba može tako zrelo da pjeva. Imaš li ti odgovor na ovo pitanje? Kada si shvatio da imaš taj talenat ?

– Hvala Vam što tako mislite. Mislim da je sve stvar vežbe i dobre motivacije. Sa 7 godina roditelji su me upisali u hor Čarolija i mislim da je sve tada počelo.

Da li te neko usmjerava, ideš li u muzičku školu?

– Ove godine završavam nižu muzičku školu u Slavenskom, odsek gitara u klasi prof. Ognjena Grcka.

Veliku ulogu što se pevanja tiče imale su tri fantastične dame Leontina, Bilja Brun i Bilja Krstić.

Za koje muzičare / bendove možeš reći da su tvoji omiljeni?

– Ne mogu da izdvajam nikog ali slušam Van Gogh, Green day, Guns and roses, Sam Smith, Michael Jackson , Parni Valjak, Tonija Cetinskog, Bruno Marsa i mnoge druge…

Da li si talenat za pjevanje naslijedio od nekoga iz porodice?

– I mama i tata lepo pevaju. Od tate sam nasledio muzikalnost i sposobnost da sviram a od mame sam nasledio igračke sposobnosti.

Kako je biti dio takmičenja kao što su Pinkove Zvezdice ?
Kako izgleda tvoj život u proteklih par mjeseci koliko sve ovo traje?

– Veoma sam ponosan na dosadašnjem plasmanu.Moram priznati da mi se život promenio u svakom smislu. Imam više obaveza u kojima uživam ali mi nedostaje slobodno vreme.

Kakvo je tvoje mišljenje o žiriju i ko ti je najdraži član žirija ?

– Cenim njihovo mišljenje.Najdraži član žirija mi je Leontina
a naravno pored nje tu je i luda energija Goce Tržan (moj tip definitivno), Milanov mladalački duh, Jelenina želja da sve takmičare podrži. I Hari koji deluje ponekad povučeno ali i u njemu ima itekako mladalačkog duha. ONE BIG RESPECT FOR FANTASTIC 5.

Sa kim se od takmičara najviše družiš?

– (smijeh) Ima ih dooosta…
Npr. Milica Mamontov, Anđela Tasić, Melanija Milenković, Irina Jeličić. Igor Lazarević (sa njima idem zajedno na hor), Marija Serdar, Nikola Milenković, Ivona Rambosek…

Prepoznaju li te na ulicama, je li bilo iskustva sa tim?
– Da ima dosta takvih trenutaka i to mi stvarno prija.Ovom prilikom hoću da pozdravim moj fan klub VUKAŠINOVIĆKE (mnogo ih volim) i sve ljude koji me podržavaju.

I za kraj da li sebe vidiš kao pobjednika Pinkovih Zvezdica ?

– Kad imaš zacrtan cilj u životu i ako si motivisan, ako vredno i posvećeno radiš na njemu , ostvariće ti se.Ja na ovo takmičenje gledam kao jedan veoma dobar početak.I ako pobedim i ako ne pobedim moj cilj se ne menja a to je velika karijera u Americi.