Neviđeni dernek: Aleksandra Prijović postavila rekord u klubu`New Star`

457

prijovic

Gdje god da nastupi obara rekord posjećenosti. Naravno, riječ je o Aleksandri Prijović. U petak, 10. aprila Aleksandra je postavila rekord posjete u popularnom i nadaleko poznatom klubu `New Star` u Brezi. Da će vladati prava ludnica znalo se nekoliko dana prije samog koncerta, jer su rezervacije planule u rekordnom vremenu.

Mnogi su željno iščekivali petak kako bi se uputili u najbolji klub u gradu. Redovi ispred kluba, a unutra gotovo da se nije moglo pomijerati. Publika je već na prve taktove muzike bila u samom transu, a Aleksandra se pobrinula da tako ostane do samog kraja.

Izvrsnim repertoarom i još boljim izvođenjem pjesama, Aleksandra je izazvala erupciju oduševljenja. Mogle su se čuti samo riječi hvale, te komentari kako je ovo još uvijek neviđeni dernek.

Na radost svih zabava je potrajala do jutarnjih sati, a sve uz maksimanu dozu pozitivne energije i atmosferu dovedenu do usijanja. `New Star` je po ko zna koji put dokazao svoju veličinu, kvalitet zabava koje se tamo spremaju, ali i to kako raspolaže najboljim ponudama.