Koncert Šabana Šaulića povodom drugog rođendana 072info !

236

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u subotu će održati svoj koncert pred zeničkom publikom i to u Gradskoj areni Zenica, povodom proslave dvije godine rada i djelovanja internet portala 072info.com sa sjedištem u Zenici. Ogromno interesovanje koje vlada za ulaznicama kako kod bosanskohercegovačke javnosti tako i regionalne, pokazatelj su kako će zenička Arena ispratiti još jedan uspješan muzički projekat.
saban
Direktor portala, Dino Pašalić, ističe kako su zadovoljni dosadašnjim odzivom javnosti za ulaznicama, te savjetuje svima koji još uvijek nisu obezbijedili svoje ulaznice da to učine čim prije. Prodajna mjesta ulaznica po cijeni 10 KM – PARTER i 15 KM – TRIBINE su u Areni Zenica, uliča prodaja u Zenici i Tržni centar u Zenici, a organizator ističe kako će zainteresovani ulaznice moći kupiti i pred sami početak koncerta na platou ispred Arene.
Osim legendarnog Šabana Šaulića, koncert će svojim interpretacijama uveličati i atraktivna Aleksandra Prijović ali i gost iznenađenja kojeg organizatori vješto sakrivaju.
“U subotu, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati, Gradska arena Zenica na naše ogromno zadovoljstvo ugostit će publiku širom Bosne i Hercegovine, ali i regije budući da imamo najavljen dolazak mnogobrojnih poštivaoca Šabana Šaulića iz Beograda i Zagreba” – zaključio je Dino Pašalić.