Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2015

245

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru kao pratner će predstaviti Tajvan.

U razdoblju trajanja sajma ( 14.-18. travnja), 18 poduzeća iz Tajvana, koja dolaze iz različitih gospodarskih grana, izložiti će svoje najnovije proizvode iz područja LED rasvjete, ručnih dizalica, fitnes opreme, modnih dodataka, sustava za električno i elektronsko obučavanje, namještaja, kartonskih ambalaža za hranu i dr.

Trgovinsko predstavništvo Taipeia, zajedno sa 18 tajvanskih tvrtki koje izlažu na ovogodišnjem sajmu poziva zainteresirane firme da nazoče neformalnom druženju uz čaj, koje će se održati 14. 04.2015. godine u razdoblju od 14,30-16,30 sati, u Paviljonu 1.
Ovaj događaj, idealna je prilika za uspostavu moguće poslovne suradnje, kao i izgrađivanje boljih trgovinskih odnosa između Bosne i Hercegovine i Tajvana.

“Sada kada je EU četvrti najveći trgovinski partner Tajvana, a Tajvan sedmi najveći trgovinski partner EU u Aziji, pruža se bezbroj mogućnosti za suradnju. Budući da BiH gleda ka istoku, nadamo se da Tajvan na neki način može poslužiti kao vodič i polazna točka za poslovno umrežavanje sa ostatkom regije, te se radujemo dinamičnijim trgovinskim odnosima između Bosne i Hercegovine i Tajvana”, navodi se u saopćenju Trgovinskog predstavništva Taipeia u Mađarskoj.