AMAMA: Novi domaći brend za ljepšu BiH

243

Rijetke su domaće kompanije koje zaista mogu da budu konkurentne i ponude kupcima vrijednost koju zaslužuju i koje mogu boreći se sa stranim brendovima i kompanijama održati kvalitet i konkurentnost na domaćem ali i inostranom tržištu.

4c779ca1-9328-437c-8994-ec9dc5411a80vita7.jpg

Da podsjetimo, “Vita” d.o.o je firma osnovana 2004. godine sa sjedištem u Zenici. To je malo preduzeće čija je osnovna djelatnost prodaja i distribucija prirodne kozmetike, kozmetike sa posebnom namjenom i dodataka prehrani. Vita je među prvima prepoznala prednosti prirodne kozmetike, i zbog toga se svakodnevno trudi pružiti svojim kupcima proizvode koji će sačuvati njihovo zdravlje, brinuti o njihovoj ljepoti i nuditi proizvode zbog kojih će se mnogi vratiti i ponoviti kupovinu.

Vita d.o.o je shvatila važnost rasta i razvoja ekonomije Bosne i Hercegovine, te kao bivši suvlasnici i kreatori brenda Dr. Pasha i noseći samo pozitivna iskustva od ranije, odlučila je kreirati vlastitu liniju proizvoda. Domaći brend pod interesantnim i neobičnim nazivom AMAMA, trenutno sadrži jedan proizvod a to je prirodno ulje za regeneraciju kože sastavljeno od ulja 9 različitih biljaka, savršeno će odgovarati na veoma visoke zahtjeve vaše kože koja se svakodnevno bori sa raznim oksidantima koji nas okružuju. Naravno,u toku je proširenje ponude linije još nekim proizvodima koji će ubrzo biti zastupljeni na našem tržištu. U svijetu proizvoda sastavljenih od raznih vrsta hemikalija, AMAMA kao linija prirodnih proizvoda će biti potpuno osvježenje i za samo tržište ali i potrebe kupaca.

“Istoimenu liniju proizvoda planiramo proširiti hidratantnim losionom za ruke, namijenjenog i muškarcima i ženama, te puterima za tijelo na prirodnoj bazi i proizvodima od gline. Svi proizvodi će biti rađeni po recepturi vrhunskih standarda kvaliteta”, riječi su Irme Omerović, brend menadžera AMAMA kozmetike.

“Pomozite nam da razvijemo još jedan jak, BiH brend, ispunimo vaše zahtjeve i potrebe, a naše preduzeće će biti tu u službi vaše ljepote i zdravlja dugoročno ispunjavajući vaše potrebe i želje”.