PREMIER LIGA: Topnici pregazili Liverpool , sigurne pobjede Junajteda i Čelzija

356

arsenal-liverpool

Topnici su na svom Emiratesu sa 4:1 potopili momčad Liverpoola golovima Bellerina, Ozila, Alexisa Sancheza i Girouda, dok je za goste strijelac bio Henderson iz penala. Arsenal je tako protiv direktnog konkurenta za mjesto koje vodi u LP stigao do sedme uzastopne pobjede u prvenstvu, nova tri boda i drugog mjesta na tablici sa 63 boda, devet više od petog Liverpoola.

Momčad Manchester Uniteda je na domaćem terenu nastavila odličnu formu, ovoga puta su rutinskom pobjedom od 3:1 protiv Aston Ville upisali velika tri boda u borbi za mjesto koje vodi u LP sljedeću sezonu, isto tako su sa utakmicom više od gradskog rivala Cityja preuzeli treće mjesto na tablici.

Chelsea je u Londonu igrao zadnju utakmicu dana protiv Stoke Cityja. Hazard je otvorio utakmicu zabivši iz penala u 39. minuti, ali je onda utakmicu obilježio igrač gostiju Charlie Adam prekrasnim golom sa svoje polovice igrališta, iznenadivši domaću publiku izjednačujućim golom u 44. minuti. No na kraju je londonski klub slavio sa 2:1 golom Remyja u 62. minuti. Trenutno vodeća momčad engleskog prvenstva sada ima 70 bodova i utakmicu manje od prvog pratitelja i gradskog rivala Arsenala.

REZULTATI 31. KOLA: Arsenal – Liverpool 4-1 WBA – QPR 1-4 Swansea City – Hull City 3-1 Everton – Southampton 1-0 Leicester City – West Ham United 2-1 Manchester United – Aston Villa 3-1 Chelsea – Stoke City 2-1