INTERVJU: Aleksandra Đerić – Ne plaše me komentari žirija jer sve što kažu je za naše dobro

510

Na našem portalu smo ugostili Aleksandru Đerić učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Aleksandra dolazi iz Užica a za naš portal je otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici,kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

djeric

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Da, tako je.Pevam od malih nogu, tačnije od osnovne škole, moji muzički početci su počeli u horu, kasnije na dečijim festivalima i u muzičkoj školi i na kraju je to postao moj posao.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Pa, ne bih baš mogla reći da imam fanove, jer ja još uvek nemam iza sebe karijeru, albume itd. Imam ljude kojima se sviđam koji su me videli i čuli u Pinkovim zvezdama i koji vole moj glas i ponašanje na sceni, a godine rada sigurno imaju veze sa tim.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Na ideju sam došla sasvim slučajno, tačnije na nagovor kolega.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Iskreno, ne razmišljam o tome šta će biti, moje je samo da budem što bolja i da ne izneverim ljude koji me podržavaju.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Osećaj dok stojim na sceni Pinkovih Zvezda je inzvanredan, i raduje me svaki izlazak na nju, kao i pevanje pred žirijem.Ne plaše me komentari, jer smatram šta god kažu da je to za dobro nas takmičara.Svakom čoveku laskaju pohvale, kao i meni, kad čitam lepe stvari o sebi imam osećaj da ću od sreće poleteti , međutim ima i kritika, neke koje mi koriste prihvatim, a ostale gluposti zaboravim.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Iskreno,ne bojim se.Mislim da mediji nikoga ne diraju bez razloga!

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Za sada najviše radim u Zlatiborskom okrugu,pošto sam iz Užica.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Nisam tu samo ja.Mislim da je moj grad ponosan na sve Užičane koji ih predstavljaju u Pinkovim zvezdama.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Želim da se zahvalim komšijama iz Bosne što nas prate,kao i e-turneja portalu.Ostanite uz nas i uz najgledaniji muzički show u regionu i veliki pozdrav za sve.