INTERVJU: Robert Dolovčak – Najveća zvijezda na Balkanu je Mile Kitić

358

PORTAL E-TURNEJA na svojim stranicama ugostio je Roberta Dolovčaka.

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Roberta  u narednim pitanjima možete saznati nešto više o njemu.

robi

Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Roberta,možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze, događanja? Čime ste trenutno okupirani?

– Uskoro radim na svom albumu i pjesmama koje će nadam ove ili iduće godine izaći trenutno ne znam za koju izdavačku kuću ali bi volio da to bude BR Enter music izdavačka kuća Bobana Rajovica. Događanja trenutno nema nažalost, trenutačno sam okupiran traženje izdavačke kuće za pjesme i album i naravno pokušaj da uđem u Farmu ove godine ako je uopšte bude bilo.

Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom karijerom?

– Prije par godina bili su mi Senna M,Tutti Fruti i naravno 90 godina Colonia sa svojom karijerom nisam zadovoljan jer treba dosta ulaganja za glazbu.

S obzirom da smo svakodnevno bombardirani koje-kakvim estradnim prepucavanjima, kakvi su Vaši stavovi o tome?

– Ovo što se prikazuje na TV tj. parovi i ostale gluposti to je užas jer svi hoće barem da popularni bar na nekom mjestu i u nečemu.

Kada se tiče repertoara vaših pjesama, preferirate li balade, vesele pjesme…?

– Mojih repertoar pjesama su brže i laganije. Nedavno je izašla pjesma u “Noćnom ludilu” producent je Valentin Hegol a tekstopisac Mišo Matijašević, u dobro lošem pogledu trenutačno ljudi nisu naučili na takvu vrste muzike.

Koga iznimno cijenite na estradi i s kime se rado družite?

– Koga cijenim na estradi to je gospodin Boban Rajović i Dado Polumeta .Nažalost sa naše estrade se ne družim s ljudima a volio bih imati kontakt sa dobrim ljudima koji bi mi vrlo rado pomogli oko muzike.

Koliko ste vremena uložili u svoju karijeru?

– U svoju karijeru sam dosta vremena uložio , mislim 7 godina tačno a što se tiče novaca preko 20,000 eura imao 3 menadžera obećavali svega i svačega ali od toga ništa nažalost.

S kim bi volio snimiti duet?

– Volio bi snimiti duet sa Bobanom Rajovićem,Dadom Polumentom i naravno sa Nikolijom.

Tko je po vama najveća zvijezda na balkanu?

– Po meni najveća zvijezda na Balkanu je Mile Kitić , ima ih još ali on je apsolutni kralj.

Koji su vam planovi za budućnost?

– Trenutno pokušavam aći izdavačku kuću , imam neke pregovore sa BR Enter Music iIDJTUNES koji imaju svaki pregled preko milijun, ukoliko se bude Farma održavala pokušat ću da uđem.

Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim vjernim fanovima!

– Za kraj hvala lijepa na intervjuu i veliki pozdrav za sve moje stare i nove fanove.