Počinje glasanje za dobitnika putovanja u Dubai

261

3

Mart je bio mjesec u znaku avanture i velike akcije kompanije m:tel i kanala Travel Channel “Da imam krila ja bih…” u okviru koje su učesnici imali priliku da pošalju svoje kreativne prijave za osvajanje putovanja u Dubai za dvije osobe. Prijave u obliku kolaža sastavljenog od najmanje četiri fotografije pristizale su svakodnevno u velikom broju, a od danas počinje druga faza takmičenja.

Prikupljene fotografije su postale dio fotoalbuma na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel (facebook/mtelbih), a od sada možete komentarisati najkreativnije kolaže i na taj način pomoći učesnicima da osvoje putovanje u Dubai. Učesnici su imali priliku da pored svog kreativnog kolaža pošalju i komentar u okviru kojeg su opisali zašto bi baš oni trebali osvojiti putovanje u Dubai, a svaki od ovih komentara objavljen je uz fotografiju. O pobjedniku ili pobjednici takmičenja odlučuje broj komentara ispod fotografija, a jedini uslov je da komentar sa jednog korisničkog profila predstavlja jedan glas.

Glasanje će trajati od 1. do 15. aprila, a ime srećnog dobitnika ili dobitnice biće objavljeno na m:tel Facebook stranici 15. aprila u 12 časova.

Ukoliko ste ljubitelj putovanja i putopisnih reportaža, potražite u okviru m:tel OPEN ponude kanal Travel Channel. U sklopu odlične ponude sa preko 140 TV kanala možete da odaberete jedan od četiri paketa Open Duo, Open Net Duo, Open Trio ili Open Quadro, a trenutno vas očekuju brojne promotivne pogodnosti. Potražite više na mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!