HAOS U NIŠU! MILJANA KULIĆ POBEGLA IZ PORODIČNE KUĆE?! Ni traga, ni glasa od bivše učesnice Elite! Nikome se ne javlja na telefon!

384

Bivša učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić već neko vreme je van sebe i pravi velike probleme u Nišu u porodičnoj kući otkako je diskvalifikovana sa imanja u Šimanovcima. Kako smo sada uspeli da saznamo, od noćas Kulićeva nije u porodičnoj kući, a telefon je ugasila, pa joj se navodno gubi svaki trag!

Kako nam je izvor objasnio, od juče popodne se ne zna šta se dešava sa Miljanom, koja se nigde od izlaska u spoljni svet nije oglašavala.

– Mnogi sumnjaju da je Miljana sada uopšte kod kuće u Nišu. Do skoro je bila, čuli smo je, videle su je i komšije, ali od juče posle podne niko nema pojma gde je. Priča se tu po ulici da je kod nekog momka u stanu, ali to ništa nije provereno. Niti njeni bilo šta pominju, Marija njena majka ne želi da se o tome priča i piše, a najmanje da dođe sve to do medija – priča nam izvor i dalje otkriva:

– Da stvar bude još čudnija, Miljana se ranije uvek oglašavala na društvenim mrežama posle izbacivanja i uvek se znalo sa kime je i šta radi. To sada nije slučaj, ovo je prvi put da niko nema pojma u kakvom je stanju i gde je, a nema nijedne slike.

Podsećamo, Kako je Miljana prethodnih dana pravila veliku buku, komšije su pretile da će zvati policiju ako se ne smiri, usled čega je njena majka Marija Kulić insistirala da Miljana popije lekove za smirenje, kako bi malo došla sebi.

– Miljana je po dolasku u Niš bila pospana i samo joj je bilo bitno da se naspava. Kada je malo došla sebi počela je da urla i vrišti po kući i dvorištu, a glavni razlog za to je Lazar Čolić Zola, njen bivši momak. Miljana se opet zaljubila u njega i sada nemoa kontrolu nad time šta on radi u rijalitiju i kako se ponaša, pa maltene priča da je u stanju da peške krene za Beograd samo kako bi pokušala opet da se vrati u rijaliti – priča nam dobro upućen izbor blizak Kulićima.

republika.rs