INTERVJU: Saša Kuzeljević – Kritike shvatam kao savet da poboljšam svaki naredni nastup

465

Na našem portalu smo ugostili Sašu Kuzeljevića učesnika muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde.

Saša dolazi iz Užica a za naš portal je otkrio kako su tekli njegovi prvi koraci u muzici,kako se prijavio na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

sasa

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Bavim se pevanjem od svoje 26 godine. A muzikom se bavim od 12 godine. Pored pevanja sviram harmoniku i klavijaturu.

Ti si definitivno postao miljenik publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojio publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Mislim da sam osvojio publiku najviše svojim nastupima u Pinkovim Zvezdama. Godine iskustva mi svakako znače. Kako u nastupima tako i u komunikaciji sa ljudima van bine.

Kako si došao na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– U takmičenje Pinkovih Zvezda sam se prijavio po nagovoru svoje porodice i bliskih prijatelja, kolega.

Oduševio si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Moja očekivanja su da i dalje dam sve od sebe i opravdam poverenje produkcije,žirija i publike.Osalim pitanjima se ne opterećujem.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Što se tiče finala još je rano govoriti o tome. Sad samo razmišljam o trećem krugu takmičenja. Da se pokažem u pravom svetlu. Uvek sam bio optimista. Sve je moguće. Neću biti razočaran i da ne uđem u finale. Veliki je uspeh učestvovati u takmičenju.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Što se tiče usklađivanja obaveza i snimanja, sve postižem uz veliko razumevanje mojih poslovnih saradnika. I naravno uz ogromnu podršku porodice. U svom gradu a i van njega na svakom koraku dobijam samo komplimente i reči hvale. Ovim putem se zahvaljujem svoj raji na podršci.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Dok stojim pred žirijem ima adrenalina i pozitivne treme. Svakako da mi laskaju pohvale žirija. Što se tiče kritika, ako ih bude, shvatiću to kao savet da poboljšam svoje nastupe.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Kolege su mi sve pozitivne i spremne da pomognemo jedni drugima. Bez zavisti. Neka pobedi bolji u trenutku nastupa.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Ne pribojavam se popularnosti ni medija. Sasvim sam svestan svega što šoubiznis donosi i spreman sam maksimalno. Mislim da sam čovek sa životnim iskustvom i da mogu sve da podnesem sa zadovoljstvom. I znam da u takvom svetu nije sve lepo. Da ima dosta prepreka. Veliki sam pozitivac i borac, što će mi pomoći da sve lakše prebrodim. Ako dođem do tog životnog stadijuma.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Vemo mi je zanimljivo i lepo zabavljati publiku. Neprocenjiv osećaj kada vidite da publika uživa u vašem nastupu. Gostujem u dosta lokala Srbije i BIH. Da ne nabrajam pojedinačno. Ne bi bilo fer da nekoga izostavim. Sva obaveštenja o mojim nastupima su na mom Facebook profilu.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Mislim da su moji Uzičani ponosni na sve učesnike iz Užica u Pinkovim Zvezdama. I da svi mi zajedno promovšemo nas grad na najbolji način.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Pozdrav za sve verne čitaoce “portal e-turneja”. Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku dati intervjuu za vaš portal. Nadam se da ćemo imati jos razloga za druženje. Pratite Pinkove Zvezde.