INTERVJU: Aleksandra Aleksić – Pink produkcija je sjajna i to je glavni razlog zašto nikad ne bih otišla na konkurentsko takmičenje

344

Na našem portalu smo ugostili Aleksandru Aleksić učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Aleksandra je za naš portal otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici,kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku.

PINKOVE ZVEZDE 028 skracena upper field.Still155

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Tako je, bavim se pevanjem više od 7 godina.

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Pa šta znam, nekako mi se čini da je danas malo teže doći do velike armije ukoliko nisi provokativan i bezobrazan, ja uopšte nisam takva, i mislim da je to razlog te moje armije.Samo prirodno, skromno i normlano, to je moj fazon.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Verujete mi, nisam znala razlog prijavljivanja, ali svakako se ne kajem, i jako mi je drago što mi je Pink pružio toliku podršku! Produkcija je sjajna, i to je glavni razlog zašto nikad ne bih otišla na konkurentsko takmicnje. Pink je Pink.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Nemam prevelika očekivanja, dokle god došla, to je moj sjajan uspeh.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Ne očekujem ništa, ako stignem do tog dijela, to će biti strava, ako ne, i dalje se borim.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Svi su oduševljeni, imam stvarno ogromnu podršku što nisam očekivala, ljudi me vole, jer se stalno šalim, uvek sam nasmejana, i stvarno mislim da to ljudima prija. Obaveze stižem da uskladim, ukoliko se dobro organizujem.

PINKOVE ZVEZDE 028 skracena upper field.Still162

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Naravno da laskaju, ali iskreno više volim kritike. Čudno je stajati ispred takvih ljudi, imaju tolike karijere, toliko dugo rade to čime isto i ja želim da se bavim, nekako nestvarno!

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Pa šta znam, takvih uvek ima, nažalost više nego nas. Ali njihov život, njihova pamet. Dokazano je da kod nas takvi traju jako kratko…

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Ne bojim se, jer sam spremna za to, na tome radim jako dugo. Jeste nekad teško, ali kad voliš to, prosto ti sve onda ide lako. Mogu samo da se zainteresuju ipak moj život moja stvar, jer mislim da publiku takve stvari baš ne zanimaju, previše mediji otkrivaju o nekim zvezdama, pa se to jednostavno ljudima smučilo.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Oni koji me slušaju uživo znaju kakve nastupe imam, a oni koji ne znaju, mogu doći svake subote u prelepu kafanu Džentlmen i Dama u Beogradu gde nastupam sa svojim bendom Alter Ego! I da prate moj Facebook nalog gde sve fino obaveštavam o svakom nastupu.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Naravno da da . Ali opet malo drugačije gledam na to, jer pevam po celoj Srbiji. I svako drugo mesto volim na poseban način.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Hvala vernim čitaocima na tolikoj podršci! Ostajem svoja i trudiću se da budem još bolja!