“Od zla roda ne treba ni poroda”: Konačno se oglasila Anelina majka povodom njene odluke da PREKINE TRUDNOĆU, pa pomenula i MAJU!

35

Današnja vest o trudnoj učesnici “Elite” Aneli Ahmić, koja je obavestila svog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša da će prekinuti trudnoću, izazvala je veliku pažnju javnosti.

Ova odluka je naišla na burnu reakciju oca njenog nerođenog deteta, koji je doživeo nervni slom, što je navelo Anelinu majku Jasminu da ironično prokomentariše celu situaciju.

Anelina majka Jasmina Ahmić nije oklevala da iznese svoje mišljenje o Janjuševim reakcijama nakon Aneline odluke.

Sarkastično je prokomentarisala Janjuševu burnu reakciju, ističući njegovo lomljenje stvari, plakanje i kuknjavu. Osim toga, Jasmina je dodatno začinila priču spominjanjem oca Maje Marinković Radomira Takija Marinkovića i situacije koja se dogodila u prošlosti kada je i njegova ćerka bila primorana da prekine trudnoću zbog Janjuševog neprihvatanja novonastale situacije.

– Jako mi ga je žao što plače, baš mi nešto muka! Mogao bi mu Taki dovesti Lea (Majinog psa), da se teši lakše. A inače, ima ona “od zla roda ne treba ni poroda”. Amin – rekla je za Pink.rs Jasmina koja se dugo suzdržavala da javno iznosi svoj stav prema ćerkinoj trudnoći u rijalitiju.

Ova izjava Jasmine Ahmić dodatno je rasplamsala interesovanje javnosti za celu priču, ističući emotivnu dramu koja se odigrava između Aneli, Janjuša i njihovih porodica.

Događaji koji su se odigrali između Aneli i Janjuša unutar “Elite” privukli su pažnju mnogih, posebno pojačava tenziju kada se oglasi neko od njihovih bližnjih.

Anelina odluka da prekine trudnoću, zajedno sa burnom reakcijom Janjuša i ironičnim komentarima njene majke, dodatno su uneli nemir u već napetu atmosferu rijalitija. Sve oči su uprte u dalji razvoj događaja i ishod ove emotivne drame koja se odigrava u “Elite”.

republika.rs