NAJVEĆI BLAM U ISTORIJI RIJALITIJA! Miona priredila Ša takvu SRAMOTU, sve vreme mu se PODSMEVALA! (VIDEO)

25774

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak iz rijalitija “Elita” koji je izazvao veliku polemiku među korisnicima. Na snimku se jasno vidi kako Miona Jovanović iskazuje svoje nezadovoljstvo prema svom dečku Nenadu Aleksiću Ša, dok on vredno pere sudove i sređuje prostor, dok ona bezbrižno sedi i ne radi ništa.

Ovaj snimak je izazvao burne reakcije među publikom “Elite”, ali i van njenih granica. Mnogi su osudili ponašanje Mione Jovanović, ističući da je neprihvatljivo podsmevati se partneru koji se trudi da održava higijenu i red u zajedničkom prostoru. Komentari na društvenim mrežama su bili uglavnom negativni, a mnogi su se zapitali kakav je to odnos gde se jedna osoba oseća privilegovano da ne mora da doprinosi kućnim poslovima.

Ovakvo ponašanje Mione Jovanović izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mnogi su istakli da je važno da oba partnera ravnopravno doprinose zajedničkom domaćinstvu i da je nedopustivo da se neko podsmeva ili omalovažava trud i rad svog partnera. Ovaj slučaj je otvorio širu raspravu o rodnoj ravnopravnosti i ulogama u vezi, ističući da su stereotipi o tradicionalnim ulogama u vezi i dalje prisutni u društvu.