IMAM POTREBU DA SE OSVETIM: Matora progovorila o suočavanju sa Erminom, priznala da joj veruje, a evo šta kaže o umešanosti Sandre Rešić!

351

Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj kako bi dala svoj sud nakon suočavanja sa Erminom Pašović.

Kako tebi deluje cela ova priča koju je Ermina iznela – pitao je Milan.

Da znaš da je meni informacija puno u glavi. Nije mi lako, je**ga. Neću da dozvolim sebi da se osećam loše, s obzirom da znam da moji nisu baš najbolje, a smara me kada mi kažu da sam žrtva, sve sam, samo to nisam…Zamisli ti koliko je to, ne lažem. Marko je krenuo da isprati Rešićku, ja prilazim rolo vratima, i ona meni kaže: “Ništa ne brini, Cica se čuje sa tvojom mamom”, ja dolazim ovde i da bi meni Ermina rekla da je snimila ona Matei glasovnu da se čula sa mojima, da je izmanipulisala. A onda se vraćam na to da je meni mama rekla, njima znači kada ih okrene, ja im neke stvari iz svog života ne pričam. Kao taj papir od notara kad sam im donela, mama mi se umalo nije srušilo. Odakle Matea i ona u priči?! Koliko sam razumela, ona je znala i pre toga – rekla je Matora.

Kaže Matea da dok je Anita bila u lajvu dan pred svadbu u Budvi, da je Anita rekla: “Pozdravi Mateu”, da je Rešićka rekla: “Ćao Matea” – rekao je Milan.

Onda mi je Ermina rekla da Anita priča da sam ja znala i te grupe. Da, hejterske grupe su mi poslale isečke klipa, gde sam se ja rasplakala i raspravljala sa Anitom, niti mi je Rešićka rekla, niti Tamara, niti Ermina, tek sam saznala u Šiša baru. Neverovatno mi je, jasno mi je i nije mi jasno. Matea je pitala Rešićku: “Da li misliš da je Marko znao jer je dobar sa Sredom Adams”, a da je Rešićka rekla Matei: “Možda”. Imam takav osećaj, da li je loše ili nije, imam potrebu i želju da se osvetim svima i da svima je**m mamu. Mislim da tu još ima stvari koje treba da saznamn – rekla je Matora.

Šta kažeš na prepiske Angeline i Tamare gde je Tamara moli da te tuži i da ima za šta da se uhvati – pitao je Milan.

Meni je Angelina rekla da će da mi pokaže prepisku da mi prijatelji rade o glavi. Mama me je pitala da li ja dajem Tamari dozvolu da tuži Anitu i sada mi je Ermina rekla da Tamara nigde nije davala izjave…Još 20 dana i sa njima sam, ali nisu dobri što se ovo dešava – rekla je Tomićeva.

Što si imala potrebu da se izviniš Sandri Rešić – pitala je Matora.

Kada je Anita došla sa suđenja, bilo je Rešićka, Mina Vrbaški i Ana Spasojević. Ja sam napu**la Anu i Sandru, a onda je došlo do mene da nemaju one ništa, ja sam se izvinila. Kada sam Rešićku videla, nije mi se javila, a onda mi je rekla da mi oprašta sve – rekla je Matora.

Da li štitiš Tamaru i njene interese zbog tog novca – pitao je voditelj.

Ja šta god da vam kažem…Kada izađem, sve ću da dokažem. Meni je bila prva priča da je to uzeto za kameru. Pozajmila je za stan, rekla je da će da mi vrati, rekla sam: “nema veze”. Imala sam da platim porez, nekoj ženi sam trebala da pošaljem 100.000 dinara, Tamari sam dala da to uradi umesto mene. Kada sam bila na Zanzibaru, stigli su mi izveštaji da je potrošeno u druge svrhe. Ne branim nikoga – rekla je Matora.

Da li veruješ Ermini u celoj ovoj priči – pitao je voditelj.

Verujem joj, nije mi delovala da laže, ne bi ovako pričala da nema dokaze – rekla je Matora.

pink.rs