RONI SUZE KAO KIŠA! Matora kroz plač prepričala Lejdi Di suočavanje sa Erminom, nije joj jasno kako su se Matea i Sandra Rešić SPOJILE!

6270

Jovana Tomić Matora u garderoberu stajao je sa Lejdi Di, te je sve vreme plakala i prepričavala joj razgovor sa Erminom Pašović.

Kaže da su Džuli i Ermina branile Marka sve vreme, da nije znao, a valjda je Matea poslala poruku Rešićki pošto ta neka Sreda Adams možda zna i onda je Rešićka napisala da možda zna…Kao da sam osetila, rekla mi je da me je uvek branila, da me nije pljuvala. Neke tolike budalaštine, tolike laži, samo da ostanem sa psihom dobra, ne želim da pomislim…Zbog ovakvih stvari se rađa to, ne sumnjam, ali više ne verujem nikome, ne znam više šta da mislim…Poslali su mi isečak i to, ja se rasplakala, ona mi objašnjavala, naravno da verujem svojoj ženi. Boli me što se na mene sve svaljuje…Iznapu**vali su se. Meni nije jasno odakle Rešićka i Matea zajedno, ona je vozala i odvozala – plakala je Matora.

Je l’ Rešićka bila povezana u kontekstu sa Anitom – pitala je Lejdi.

Meni je čudno odakle Rešićka sa Mateom, Ermina je rekla da je skupljala materijal od januara, nije htela da pokaže. Jedina osoba koja je sve to radila…Rekla je da ćemo da rešimo napolju sve, da se nije oglašavala i da je sve vreme uz mene. Znam kakva sam, poneće me bes, reći ću nešto što ne treba…Ja gledam šta je najbolje i za mene i za njih u ovom trenutku. Marku je čudno što ja sada sumnjam u njega, ja njega razumem, nije to sumnja, nego ne verujem nikome – plakala je Matora.

Ne možeš da držiš to u sebi, kada ti se plače, plači – rekla je Lejdi.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs