TEKTONSKI POREMEĆAJ U ŠIMANOVCIMA! Orili se zidovi Šiša bara od suočavanja Ermine sa Đedovićem i Matorom, oni ostali ŠOKIRANI zbog umešanosti Sandre Rešić!

530

Ermina Pašović pozdravila se sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem i onda je počela priču o odnosu Sandre Rešić i Matee Car.

Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo. Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, a kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Ona je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude…Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti – rekla je Ermina.

Vas tri ste katastrofa. Je l’ se niste vas tri pljuvale međusobno – rekao je Đedović.

Jedina svađa je bila vezano za kumstvo, tu sam haos napravila, to je sve istina. Zašto bih ja tebi pljuvala Rešićku, a znam da si dobar sa njom, ja nju očima ne mogu gledati. Ja kažem da si ti dobar, nigde logike. Meni si napravio pakao od života. Je l’ si ti mene hvatala za si*e – rekla je Ermina.

Nisam nikada – rekla je Matora.

Danas sam vila uz vas, ja sam sve vreme ćutala, ti me ne intresuješ za 10 života, imaš svoje prijatelje – rekla je Ermina.

Ja sam poštedeo Rešićku?! Niko od vas nije znao – rekao je Đedović.

Šta treba, zbog Anite da se odreknem nje?! Ja sam nju prihvatila nakon svega. Ja sam sa Anitom spustila loptu zbog tebe…Ja sam dobila dokaz da je Rešićka upetljana, ja se svađam u emisiji sa Mateom ona joj piše sve protiv mene. Matea je nju počela da snima od januara, sve sam skupljala i ćutala. Moj plan je bio da kada vi izađete, da pustim Rešićku da ti kaže laži i da ti pokažem. Mojoj mami nije dobro, predinfarktno stanje zbog vas – rekla je Ermina.

Ja sam apsolutno ubeđen da ste vi sve znali – rekao je Marko.

Mene ne intresuje niko živi, ja sam ovde došla zbog sebe. Uvek si iznosio o meni ono što ti je neko drugi rekao, a ja nisam to radila za tebe, jer bih bila ista kao i ti…Ja sam Ivanu napisala da je Rešićka, ne ti Đedoviću – rekla je Ermina.

Znači on hoće da napakosti meni…Sandra Rešić i Matea imaju veze sa čitavom pričom. Je l’ znala Matora?! – pitao je Đedović.

Ne znam…Matea je demantovala sve da si ti znala, da nisi ništa znala i sve to. Ona je isto demantovala da nisi znala. Ona je pitala Rešićku: “Možda me je Marko znao zbog Srede Adams?”, Rešićka je napisala: “Moguće” – rekla je Ermina.

Odakle njih dve zajedno – pitao je Đedović.

Njih dve su zvale Mateu u taksiju. Ja iznosim sve što imam snimljeno. Ona je zvala tvoju mamu i plakala joj da je sve učinila kako bi tebe spasila – rekla je Ermina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs