ZAVRŠAVA SE EMITOVANJE SERIJE ODBAČENA

277

uttaran

U petak 20.03.2015. u programu OBN TV nakon 1549. odemitovanih epizoda završava se emitovanje serije koja je svojom zanimljivom pričom gospodarila srcima mnogih. Podsjećanja radi, početkom  januara ove godine snimljene su posljednje epizode serije Odbačena.

Zadnja epizoda najpopularnije i najgledanije indijske serije u BiH donosi nam interesantan rasplet, dovoljno je reći da će Ranu prihvatiti Tani i da će se opet vratiti osmijeh na lice Miti. Miti će uspjeti da učini ono što generacije prije nje nisu-IZBRISATI MRŽNJU. Njene kćerke daće novo značenje riječi „Odbačena“. Gledajući ovu seriju mogli smo i mi shvatiti istina na malo drugačiji način sam pojam riječi „odbačen“, jer sa ovim pojmom se susrećemo svakodnevno u zemlju u kojoj i nakon dvadeset godina pojedinci se osjećaju upravo „odbačeni“.

Sunčevi zraci nisu odbačeni od noći, mjesec nam uljepšava noć kao i sunce dan. Vjetar, zemlja, planine, mora, okeani, sve nam to daje nešto. Ali se nikada ne žale što se prema njima odnosimo na taj način. Mi odlazimo i dolaimo sa ovog seta praznih ruku u materijalnom smislu ali itekako bogati duhovno, jer ova serija nas je kroz par godina emitovanja na slikovit način učila mnogim stvarima a za kraj je ostavila zadnju i najvažniju lekciju. Mržnja nikome ništa dobro donijeti neće.

Posljednja, 1549. epizoda serije Odbačena u programu OBN TV je u petak 20.03.2015. od 21:05h!