ZABRANJENI FORUM: Gost Boris Tadić

227

TADIC I HRSUM

Boris Tadić, predsjednik Socijaldemokratske stranke Srbije gostovat će u četvrtak, 19. marta od 22 sata na TV Pink BH u “Briefingu” emisije “Zabranjeni forum”.

Tadić će sa Aleksandarom Hršumom, urednikom i voditeljem talk showa koji gradi dijalog razgovarati o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, asimetrijama između vlasti i opozicije u Srbiji, prijateljstvu sa Miloradom Dodikom, te kome je Boris Tadić u susjednoj zemlji za sve kriv?!

Osim intervjua sa Borisom Tadićem, Aleksandar Hršum i njegovi gosti diskutovat će o novoj temi 447. izdanja Zabranjenog foruma “Da li Vas je koštalo živaca fomiranje vlasti u BiH?!”

U Bosni i Hercegovini postoje strane kojima odgovora odugovlačenje u uspostavljanju vlasti. Međutim, većina političkih stranaka svjesna je da se Savjet ministara mora uskoro formirati.

Formiranje vlasti ili predstava za javnost ? Da li je Deklaracija Hrvatskog narodnog sabora uticala na uspostavljanje vlasti u BiH? Pregovori o formiranju vlasti ili igra prijestolja?!

Ovo su samo neka od pitanja o kojima će Aleksandar Hršum i njegovi gosti diskutovati u 447. izdanju emsije “Zabranjeni forum” u četvrtak, 19. marta od 22 sata.

https://www.youtube.com/watch?v=_7wOes0xqm0&feature=youtu.be