“Na kraju sedmice” – nova emisija u programu TV Pink BH

231

Sanel Musaefendic„Na kraju sedmice“ je naziv nove emisije koja se od 20. marta počinje emitirati svakog petka u terminu od 18:30 na televiziji Pink BH. Kao što i sam naziv govori, emisija će „zaokružiti“ najaktuelnije sedmične događaje iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta, sa posebnim akcentom na priče iz naše zemlje.

„U zavisnoti od važnosti i aktuelnosti određene teme koja se provlači tokom cijele sedmice, u emisiji “ Na kraju sedmice” posvetićemo joj adekvatnu pažnju i istaći kao top događaj. Nećemo izostaviti ni regionalne događaje, međutim u tom slučaju uključujemo kolege iz naših studija u Beogradu i Podgorici“ – ističe urednik i voditelj emisije Sanel Musaefendić.

Zanimljivo je da je emisija koncipirana tako što će svake sedmice sagovornicima pitanja postavljati i kolege novinari iz drugih medijskih kuća, tako da će važne teme biti posmatrane i komentarisane iz različitih uglova.

Svaka emisija će imati svoju završnicu u vidu pozitivne priče koja bi trebala uliti tračak nade da u bh. društvu nije sve tako crno.

“Mislim da u našoj državi postoji niz pozitivnih primjera i priča koje zavređuju prostor i vrijeme u medijima i na takve primjere ćemo se fokusirati u emisiji “Na kraju sedmice” –kaže Musaefendić koji naglašava da će “Na kraju sedmice” dati prostora običnom čovjeku.