‘OVAKVOG MONSTRUMA JOŠ NISAM SRELA!’ Bojana ponovo udarila na Aneli, prozvala je da dete koristi da bi se ODBRANILA

230

U toku je anketa. Učesnici imaju zadatak da glasaju za tri osobe koje po njihovom mišljenju imaju najmanje samopoštovanja u ELiti. Prvi je reč dobio Janjuš.

Prvo mesto Ša,Aneli i Bebica – rekla je Maja.

Naveššću Miljanu, ona nema poštovanja prema sebi u ljubavnim odnosima. Drugo mesto Matora i treće mesto Maja – rkela je Aneli.

Ova trudnica nema samopoštovanja prema sebi jer je dozvolila da njen dečko je*e druge devojke u izolaciji. Nju ću navesti kao broj jedan, Aneli je broj dva, ona koristi samo svoje dete i izvlači se na njega kad joj je loše. Voliš da budeš Stanija, ali to malo teže. Ti ne poštuješ ni sebe ni svog parntera. Kao broj tri ću izabrati Anitu, ona se folira, orilagođava se Anđelu. On je neko ko manipuliše njom – rekla je Bojana.

Ti si jedan monstrum kakvog ja nisam srela – rekla je Aneli.

Boki je jedna slina, ona mrzi zajednicu i ne može da smisli porodicu i nešto što je lepo. Vidimo to i na delima što se tiče Anđeline porodice. Treće mesto je Samir jer stvarno smatram da je trebalo još odavno da prekine sa takvom budalom kao što je Milena, totalno se izgubio. Drugo mesto je Bebica, ali ne zbog Teodore. Dok su mu se svi smejali iza leđa, on je bio sa njima dobar. Prvo mesto Aneli Ahmić, prošla je dovoljno u životu, ali nije sebi trebala da dozvoli da bude ponižena, mislim da je zakucana na tom prvom mestu – rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs