KUNEŠ SE U DETE, PA SE J*BEŠ POSLE DVA SATA! Kačavenda uništava Aneli istinom! Ti si slala ljude na robiju, a neke i pod zemlju!

339

U toku je anketa. Učesnici imaju zadatak da glasaju za tri osobe koje po njihovom mišljenju imaju najmanje samopoštovanja u ELiti. Reč je dobila Jovana Tomić Matora.

Ja ću da navedem Aneli naravno – rekla je Matora.

Pa naravno, ti i ova tvoja – rekla je Aneli.

Sram te bilo klošarko jedna, nemoj da pominejš ,mene i mog muža. Tebe je muž ostavio na najgori mogući način, pa si se zaklela u ćerku i je*ala se sa posle dva sata – rekla je Kačavenda.

Ti si isfrustrirana jedna babetina, ajde beži – rekla je Aneli.

Da li je moguće da si mogla sa mnom da se je*eš, a da me ne voliš? – upitao je Janjuš,

Ajde beži tamo bre – rekla je Aneli.

Ja se ne pozivam zašto sam došla ovde da zaradim novac, a ti se pozivaš na svoje dete. Ti si ta koja je mene zvala mafijašicom, ti si slala ljude na robiju, tvoji snimci kruže intrnetom – rekla je Kačavenda.

Jel tvrdiš ili lažeš? – upitala je Aneli.

Ti si ta koja sa mamom pričaš o Alenu i autu i ti naa kraju svega toga popu*i meni ku*ac. Ja sam za tebe gospođetina, a ti si jedan običan otpad – rekla je Kačavenda.

Verujem da mogu da ti po*ušim jer izgledaš kao muškaraac – rekla je Aneli.

Svašta sam čula o Aneli i definitivno nema samopoštovanja. Ona bi volela da se vidi sa Asminom, u trenutcima kada sam imala emociju, to sam upravo ja radila i ponašala se, što se ona sad radila – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs