PRIČAJ ŠTA SI NOSILA U KOFERIMA! Aneli smatra da je ukućani napadaju jer je uvek prva na anketama! Kačavenda je urnisala: Pikinezer, operacije kao da je radila kod KASAPINA!

5759

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Aneli Ahmić ušla je u rat na više frontova sa Matorom, Kačavendom i Janjušem, smatra da su ljubomorni na nju zato što je narod voli i stavlja na pozitivne ankete.

Aneli, komentarisala si nešto tokom svađe Anđela i Matore i zauzela njegovu stranu? -pitao je Darko.

Govorim samo svoje mišljenje i ona odma skače da me izvređa, govori mi da govorim leptira na nozi za šta će biti tužena, zna se na šta se aludira time. Janjuš je ponovo u gasu i brani ove dve a bio je u depresiji zbog klipova, sad se opet digao.Matora nema karakter, najavila je haos -rekla je Aneli.

Svi mafijaši a svi idu u policiju da traže zabranu prilaska, ja je zovem prvo pikinezer, ta rasa mi je gotivna, ne može biti magarac , onda je mula. To što oni insinuiraju mogu da mi se sagnu -rekla je Kačavenda.

Ti govoriš nekome o karakteru, bolje pričaj kako si nosila kofere i šta je bilo u njima, da li pare ili nešto drugo -dodala je Matora.

Ja imam pravo da vodim ljubav kao i svi parovi, njih dve su se upalile i stalno prave planove kad sednu na kafu, njih dve u kompletu su najjače, ne mogu one same -rekla je Aneli.

Da li misliš da je Milena Matorin poltron?

Naravno da jeste, stalno ustaje da je brani, izašle su sad iz klipova i nema više tih ogovaranja zato su se sad okomile na nas. Ismijavaju čoveka za papuče, pustile su boje jer ide sa njima po bazenu, to im je jedini argument. Taj ceo čopor se okomio na mene jer sam na pozitivnim anketama zajedno sa Anđelom i Anitom -rekla je Aneli.

Od sad ću biti Asminov i Stanijin poltron. Ja sam rekla da ima nos kao pikinezer -rekla je Kačavenda.

pink.rs