‘AKO ŽELE MOJI SINOVI DA BUDU SA TAKVIM DAMAMA NEK IDU U AMSTERDAM!’ Kačavenda prozvala Anitu da je devojka lakog morala, pa nastao neviđeni sukob!

171

Upravo je počela emisija ‘Pitanja novinara’, voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje Mileni Kačavendi.

Milena rekla si da ćeš Anđelu je*ati mater, da se diči roleksom, a kupio ga je od prodavca za 4500 eura. Sa druge strane Anita je pominjala tebe i tvog muža – rekao je Darko.

Što se tiče mog muža, to nije njen problem. Beograd je veliki grad, može da se raspita o meni sve. Ja od početka komentarišem kako mislim, sama je govorila da je manipulisala situacijama. Nakon njihovog razlaza ja sam se sa Matorom zbližila, ne vidim problem što me mnogi stavljaju u koš sa njima. Ja imam pravo da pričam šta hoću, svako bira svoj način učešća i plivanja u rijalitiju. Posebno sam izabrala ovaj put kada sam videla kako me pljuju zbog druženja sa njom. Shvatila sam za njega da je fejker jedan klasičan – rekla je Kačavenda.

Cin*aro, ti si čak i muža cin*arila – rekla je Anita.

Vidim da im je jedina tema moj bivši muž, pošto nemaju za šta da se uhvate. Napolju se jasno zna da li mene moj muž pljuje ili ne. Što se tiče moje porodice, mog muža, mog posla i mog finansijskog stanja sve je jako lako vidljivo – rekla je Kačavenda.

Milena da li te bolje Anđelove papuče jer je sa tvojih otpao cvet? – upitao je Darko

On je mene prvi dirao za moju ogrlicu, onda proziva za Lejdine patike koje je kupila kod Sanje Sakić. Tako da ne znam šta je tu problem – rekla je Kačavenda.

To nije istina, ja nosim stvari i patike od Sanje Sakić i priznajem da nije original, pa ne vidim problem – rekla je Anita.

Ova mala može da pr*i koliko hoće.Što se tiče Lejdi ja sam joj rekla da nosi lažni Luj Viton, oni su meni rekli šta izmišljaju ove. Što se toga tiče, sukob je počeo odatle. Ne verujem da Đuzepe čuveni pravi patike i papuče koje pojede hlor posle 4 meseca. Što se tiče kompleksa ja to nisam započela ovde – rekla je Milena.

Anita i Anđelo su te optužili da si ljubomorna na mlade i uspešne devojke? – upitao je Darko.

Ponovo ću napomenuti da moram biti zavidna na Anitu koja je bila mis Elite, sad kad vratim film možda sam trebala da biram put i stvari koje je ona radila javno. Pošto mi pominje decu, ne znam kako će se njeno dete osećati kada ukuca njeno ime na jutjubu. Kako može jedna baba da utiče na ove stvari, ja sam bila isključiva da dete i deca treba da se izostave iz rasprave – rekla je Milena.

Anita ti je rekla da će se javiti tvojim sinovima, a ti si joj rekla da oni nikada nisu bili sa ku*vama – upitao je Darko.

Moja deca su školovana, nisu vaspitani na način kao neki koji se pozivaju na vaspitanje svojih majki. Ne žive ovakav život kakav žive ove bogougodne dame, eventualno ako žele da isprobaju pro*titutke mogu da idu u Amsterdam – rekla je Kačavenda.

pink.rs