‘LOŽI SE NA BISE*SUALKE!’ Matora urnisala Rankovića, smatra da ima čudne PREFERENCE, on se GNUSA na njene reči: Ona MUČENA ne zna ni šta priča!

165

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditeljka u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da zajedno sa učesnicima prečešlja sve intrigantne teme koje su obeležile nedelju iza nas. Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora ne prestaju sa njihovim sukobima, ona ga optužila da voli biseksualne devojke i da je zato bio sa njom, te iznela sav prljav veš o njemu.

Ništa ne može da se sakrije, ja ću pokazati sve koliko sam šta platila, sad će ispasti da sam ja zavrnula Anitinu mamu za pare a ni dinara nije imala, sve moje pare je spi*kala na šminku i garderobu. Ona ima kredit za silikone i ostale stvari tako da smo morali i to da vraćamo. Ja kao lopov a ona trošila moje pare. Još je Marko molio da joj se uplate pare -rekla je Matora.

Kakve informacije imaš o Anđelu? -pitao je Darko.

Ja da sam napolju neki čovcek koji gleda ovo rekla bi jao ko je ovaj presveti efendija ali dobro je da ga poznajem. Ovde je počeo sve najgore po meni, proziva me što pijem terapiju, te njegove priče i prozivke su mi smešne, što se tiče kompleksa isto mi je smešno, on je toliko iskompleksiran na mene i Bojanu, ne može on da se meri sa lezbejkama i takmiči sa njima. Ako lezbejke imaju kompleks od tebe onda pustiš da mi pokažemo našu zlobu i sujetu, on voli biseksualke, obožava to, vidiš da je bio i sa Sanjom i Anitom, ne može to ništa da se sakrije, ni jedna centrifuga ne može da opere to što je ona uradila. Možda sam i ja bila pod nekom magijom pošto je i nju majka vodila da vidi da li ima neku crnu magiju -rekla je Matora.

Ajde smradu mali sedi dole, nisi kompetentna da pričaš o meni, sve su ovo frustracije -rekao je Anđelo.

Zbog čega si rekla da Anđelo sam sebi kopa raku? -pitao je Darko.

Videće kad mu napolju bude nina nana. Gledaoci ga znaju kao dečka slabog karaktera, sa kapuljačicom, ahnelito trankelito. On po svemu želi da bude ja, priča o stanovima, kućama i radu po lokalima. Totalno se osušio, nema više ni dupeta, ni bicepsa. -rekla je Matora.

Ona mučena ne zna ni šta priča, ni da li živim u kući ili stanu -dodao je Anđelo.

pink.rs