DISKVALIFIKOVANA MARIJA MALIVUK KAO RAZJARENA ZVER: Zbov ovog incidenta se produkcija momentalno oglasila!

57

Urgentnom odlukom Velikog šefa učesnicima je saopšteno da je takmičarka Marija Malivuk diskvalifikovana iz rijaliti šou-programa “Elita”, te da će po ugovoru koji je potipisala sa čelnicima televizije Pink morati da isplati vrtoglavu kaznu u iznosu od 50.000 evra.

– Elito, ovim vas zvanučno obaveštavamo da je Marija Malivuk diskvalifikovana. Snosiće kaznu u iznosu od 50.000 evra i televizija Pink tužiće je u skladu s tim – glasilo je pismo koje je pročitala ovonedeljni vođa, Jelena Ilić Marinković, a za crnim stolom je nastao muk.

Podsećanja radi, sada već bivša učesnica “Elite”, Marija Malivuk, tokom prethodne večeri završila je u zatvoru zbog fizičkog nasrtanja na svoju cimerku, Snežu Jovičić, zbog čega ju je bezbeđenje odmah opomenulo i odvelo iza rešetaka, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, a sada je fizički nasrnula na Uroša Stanića, zbog čega je momentalno diskvalifikovana. Kao što je rečeno na samom početku Elite, svaki vid nasilja će biti sankcionisan, a Veliki šef je na ovaj način dokazao da su fizički obračuni nastrožije zabranjeni.

republika.rs