MILJANA DOBILA NAPAD UŽIVO U PROGRAMU: Jurila Zolu i polivala HEMIKALIJAMA, voditeljka SKOČILA da reaguje!

236

Tokom prethodne večeri u rijaliti šou-programu “Zadruga” došlo je do dramatičnog okršaja između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole na imanju u Šimanvocima.

Bivši partneri su kratko uživali u idiličnom odnosu nakon Čolićevog ponovnog ulaska, te su se sukobili javno pred kamerama, i to za vreme emisije “Gledanje snimaka”, zbog čega je i voditeljka Ivana Šopić odmah reagovala.

Naime, Nakon što je Miljana bacila Zolinih stvari u jezero, Zola je uzvratio istom merom, što se Kulićevoj, naravno, nije svidelo. Kako je kamera uspela da uhvati, ona je u naletu besa krenula da juri svog bivšeg dečka oko bazena, međutim, ono što je sve zabezeknulo jeste činjenica da je kontroverzna Nišlijka u rukama nosi sredstvo za čišćenje, te je neprestano pokušavala da polije Čolića opasnom hemikalijom.

Miljana je ubrzo nakon toga sva zadihana uletela u Belu kuću, gde je emisija bila u toku, te zavrištala na voditeljku kako bi se obratila produkciju, a Šopićeva je uspela da odreaguje krajnje profesionalno, pokušavaši da umiri situaciju i prizove Kulićevu svesti.

– Ljudi, reagujete! Maltretira me fizički, može sve da mi radi, da me poliva, da mi baca stvari, ali ne može da me gađa i čupa. To je fizički kontakt, poliva me “cifom” – lagala je Nišlijka, jer se na snimku jasno vidi da je sve što je navela radila ona.

– Ovde niko nikoga ne može da čupa i udara, fiziki kontakt je zabranjen – povikala je voditeljka “Elite”, a Miljana je nastavila po svome i besno zalupila vratima Bele kuće.

republika.rs