Šok nad šokovima: Mirković objavio, NOVOG VODITELJA “Imanja” gledali smo na “Farmi”, iako je zaboravljen, baš svi ga znate

23062

Direktor Hajp produkcije Saša Mirković, nedavno je najavio da će ovog septembra na njegovoj televiziji startovati rijaliti program “Imanje”. Mirković je kupio imanje u Lisoviću gde se nekoliko godina održavao popularni rijaliti “Farma” u produkciji Pink televizije, a kako je istakao, želi da oživi rijaliti format u kojem će učesnici morati da rade seoske i kućne poslove od jutra do mraka, kao i da vode računa o životinjama.

Mirković je potom počeo da objavljuje voditeljske parove koji će biti domaćini ovog rijalitija, a među njima se našao pobednik “Zadruge 5” i sadašnji voditelj na Hajpu Dejan Dragojević, kao i hrvatska starleta Nives Celzijus.

On je sada odlučio da otkrije još jedno lice koje je svima poznato, ali poslednjih godina prilično zaboravljeno. U pitanju je, kako sam sebe naziva “starletan”, javnosti poznat i kao hrvatski stilista i bivši učesnik “Survajvera”, “Parova”, “Velikog brata”, kao i “Farme” Neven Ciganović.

-Još jedan od prijatelja koji će voditi deo rijalitija “Imanje”. Hvala Nevenu! Biće to jedna lepa saradnja – napisao je Mirković pored zajedničke fotografije.

srbija danas