OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANITE STANOJLOVIĆ: Od starta je planirala da šutne Matoru, samo je uvukla u brak da bi OSTVARILA SVOJ SAN!

3005

Iako tvrdi da je u srećnoj vezi sa Anđelom Rankovićem, Anita Stanojlović je i dalje tema rasprava o njenom braku sa Jovanom Tomić Matorom.

Naime, Milena Kačavenda je nakon razgovara sa Matorom, nastavila da raspreda o Aniti i sa Dankom Grujić, koja tvrdi da zna detalje tog odnosa iz kog je Stanojlovićeva, prema njim tvrdnjama, planirala da izađe, čim sebe obezbedi.

– Ona meni preti njenim je*ačima, koji bre drugari, to su joj bili je*ači – započela je Danka, a Milena ju je upitala:

– A šta ti je rekla?

Danka je onda razvezala jezik.

– Kako će njeni drugari da ispitaju sve o meni, a to sigurno nisu drugari, to su je*ači. Ona nekome nešto kaže, iskorščavala Matoru, da bude sa njom, da joj kupi stan u Kruševcu, pa da je šutne – rekla je Danka.

– Ma ona nije htela da pusti Jovanu da uđe bez nje ovde, kao plašila se da će da je prevari, a ona nju prevarlia – zaključila je Milena.

Podsećanja radi, pre ulaska u vezu sa Anđelom, Anita je bila u središtu skandala kada se oglasila Matea Car sa kojom je navodno varala Matoru, čak i na dan venčanja.

Iako je bila u nervnom rastrojstvu i molila za pomirenje, te vidno patila pred kamerama, sve je to preko noći palo u vodu, kada se u Beloj kući pojavio novi muškarac – Anđelo Ranković.

Stanojlovićeva je tada naprasno odlučila da se vrati jačem polu, pa se na zaprepaštenje svih usred drame sa Matorom smuvala sa bivšim dečkom poznate pevačice Teodore Džehverović i od tada se svim silama i urpkos raznim barijerama, bori da sodrži vezu sa njim. Međutim, sve češće joj se spočitava kako je iskorišćavala Matoru dok je bila sa njom.

republika.rs