‘SMATRAM DA NIJE ISKREN STO POSTO’ Maja priznala da ne veruje Stanislavu, smatra da njihova veza nema perspektivu: Ako ne bude okej, nije on meni najveća ljubav, niti ja njemu!

2198

U toku je emisija ”Pitanja gledalaca”, a voditelj je Milan Milošević. Maja Marinković dobila je sledeće pitanje.

Providno si dobar sa onima, koji ti idu uz dlaku. Čim neko kaže nešto što ti ne odgovara, pritom istinu, odmah napadaš i vređaš. Prihvati već jednom da nisi u pravu – pročitao je Milan.

Proteklih par nedelja nisam pričao ni sa kim. Kad me pogode u metu, zaboli me i reagujem kako reagujem. Istina ume da zaboli – odogovorio je Ša.

Šta si skontala u maminom i tatinom pismu – pročitao je Milan.

Za sve su u pravu. Nema potrebe da se ikom izvinjavam i da imam i ja svoju porodicu. Treba da pričam istinu, svoje mišljenje. Danas sam shvatila da je njegova porodica normalna i da su to divni ljudi. Mislim da je on dobar, vaspitan, kulturan momak, ali da nema svoj stav. Mislim da je lažov u nekim situacijama. Jako je inteligentan, ali nije spartanac za ovo. Ovde mozak radi, imam i tu razumevanja – rekla je Maja.

Dokaži sve. Imaš pogrešno mišljenje, ja mrzim izdaju – dodao je Stanislav.

Ne vidim neku perspektivu. Nama je krenulo nizbrdo, otkad je stiglo to pismo. Prvih mesec dana nam je bila idealna veza. Na momente se popravi, on mi nije uradio ništa loše. Smatram da nije iskren sto posto, možda to nesvesno radi. Poznavajući sebe, mnogo sam istolerisala. Imala sam neke ispade, izvinila sam se za to. Ako ne bude okej, nije on meni najveća ljubav, niti ja njemu – rekla je Maja.

Ne može biti idealno do kraja života, meni ne može niko da odlučuje – nadovezao se Stanislav.

Oni mene gledaju kao trofej. Kad to dobiju, svi bi to menjali – kazao je Maja.

pink.rs