U potrazi ste za dozom adrenalina? Pogledajte novu emisiju “Aero-miting”!

226

Travel Channel Aero-miting

Ako ste se pitali kako izgleda život ljudi koji se bave nekim od najopasnijih poslova na svijetu, to možete saznati u novoj emisiji “Aero-miting” kanala Travel Channel koja se prikazuje svake srijede u 21 čas. Kroz emisiju ćete imati priliku da pratite avanture hrabrih muškaraca i žena koji se bave poslom pilota-kaskadera.

Oni se godinama obučavaju za izvođenje akrobatskih vježbi i različitih manevara na avionima u letu. Tokom svakog ’air show’-a oni rizikuju svoje živote, a publika prilikom izvođenja njihovih performansa svaki put ostaje bez daha.

Ovaj serijal prati sve članove bez kojih se ne bi mogao održati nijedan ’air show’: vlasnike timova, neustrašive šetače po krilima aviona, kao i članove njihovih porodica, koji sa njima prolaze kroz razne izazove. Iako je teško povjerovati da bi neko poželio da se bavi ovakvim poslom, svake godine se sve veći broj pilota avanturista odlučuje na ovu opasnu karijeru.

Emisiju “Aero-miting” možete pratiti tokom marta, mjeseca avanture, povodom kojeg vas m:tel Open IPTV i Travel Channel pozivaju da učestvujete u velikoj akciji “Da imam krila ja bih..?” i osvojite putovanje u Dubai za dvije osobe. U akciji možete učestvovati tako što ćete poslati svoj kreativni odgovor na ovo pitanje u obliku kolaža sa minimalno četiri fotografije, a više detalja o akciji, kao i prijavni formular možete pronaći na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel.

m:tel – imate prijatelje!