JEZIV PRIZOR U SPAVAĆOJ SOBI, JANJUŠ DOTAKAO SAMO DNO: Od ovog snimka se nikada neće “oprati!”

355

Takmičarima rijalitija “Elita” imali su debatu tokom jučerašnjeg dana, a Marko Janjušević Janjuš zamerio je reči koje mu je uputila sad već bivša devojka Aneli Ahmić. Naime, Aneli je iznela da je Janjuša bivša ljubavnica Maja Marinković otkrila da se on vraća bivšoj ženi nakon što bude izašao iz rijalitija.

Kada je začuo ime bivše supruge Ene Janjušević, Janjuš je pozeleneo od besa, pa je počeo da urla na Ahmićevu, govoreći joj strašne posovke i vređajući joj porodicu.

Odnos Aneli i Janjuša danima je nestabilan, nakon skandaloznog raskida, tokom kog je moralo da reaguje i obezbeđenje, a ubrzo nakon žestokog obračuna, Aneli je napustila rehab i vratila se u spavaću sobu.

Oni se neprestano provociraju, vređaju i svađaju, a Janjušević je sinoć odlučio da obiđe bivšu devojku i poljubi je za laku noć. Upao je u spavaću sobu, pa krenuo da je traži, a kako je ona spavala, pokušavao je da je probudi, tako što je izrazio želju da ode sa njom na Rajsko ostrvo.

Mnogi su nazvali Janjuša folirantnom zbog ovakvih postupaka, s obzirom da mu samo uveče odgovara veza sa Aneli, kada imaju se*sualne odnose, što mu je i Ahmićeva zamerila tokom svađe, na šta je on burno odreagovao.

– “Ovaj čovek nije normalan”, “Ona je folirant, ali on je definitivno gori”, “Svađe su lažne, sve je jasno”, “On sve radi zbog kadra, nula od čoveka”… – glasili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

republika.rs