Aleks i Leona stigle u Crikvenicu: Car podelio emotivan trenutak iz porodičnog doma – ne odvaja se od ćerke ni dok spava

52

Aleksandri Nikolić i Filipu Caru se ispunila najveća životna želja 17. aprila, kada su postali roditelji jedne prelepe devojčice. Oni su odlučili da svojoj naslednici daju ime Leona.

Filip je nakon Aleksandrinog porođaja došao u Beograd da bi izveo nju i ćerkicu iz porodilišta. Par dana je proveo u Aleksandrinom stanu, a zatim je otišao u Crikvenicu.

Aleksandra je sada sa Leonom otišla u Crikvenicu u Filipov porodičan dom.

Sada se Filip oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio fotografije sa ćerkicom i pokazao da se ne odvaja od nje, te je grli čak i dok beba spava.

Podsećamo, Filip je nakon što se Aleksandra porodila otkrio da uskoro planiraju da se svo troje zajedno presele u Crikvenicu.

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip za portal Srbija Danas kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

srbija danas