TI SI CINKARA! ANELI POZELENELA OD MUKA NAKON ŠTO SE SAZNALA ISTINA! Matora raskrinkala Aneli do srži: Šta smo radile na videopozivu do osam ujutro, šta si radila sa Ivanom u Turskoj i zašto je slao advokate!

399

U toku je debata. Učesnici su se podelili na one koji su za i protiv prodmuklih ljubavnih odnosa. Tokom izlaganja Anđela Rankovića, Jovana Tomić Matora se umešala i dala svoj sud.

Mislim da ovde ima dosta podmuklih. Treba biti iskren i raditi neke stvari iskreno. Kada ste iskreni, onda vam je sve lakše – kazao je Anđelo.

Misliš da je onda iskreno da si s nekim koga ne voliš, strajkuješ glažu i čačkaš mi*džu?! Mene ovde više niko ne drži u šaci. Anđelo se služi lažima ovde. Anđelo je rekao da su se neke radnje odvojale u mom stanu, a nisu jednog drugara uhapsili u mom stanu – kazala je Matora.

Ti si jedna cinakara – kazala je Aneli.

Puši bre ku*ac. Mene da uvaljuje neko u problem, a da ja ćutim? Ja to radim na svoju odgovornost. Molim sve da demantuju da je u mom stanu tada bilo šta nađeno, da sam ja tu bila, jer sam bila u rijalitiju. Recite Aniti, ti koji su to rekli od takmičara samo kako je bilo. Ovo je sad cela istina, džaba mi Anita preti da će nešto da iznese, kad je ovo istina – kazala je Matora.

pink.rs