‘NEMA VIŠE ODNOSA, MORA DA PRIHVATI TO!’ Stanislav odlučio da posluša BLIŽNJE, pa postavio GRANICE u odnosu sa Majom! (VIDEO)

202

U toku je emisija ‘Gledanje snimaka’. Današnji voditelj je Milan Milošević. Na narednom klipu prikazana je žustra rasprava Maje Marinković i Stanislava Krofaka zbog poniženja nje od strane njegove porodice i bivše žene.

Maja je ovde udarila na tvoju porodicu i pokušala je da se suzdrži -rekao je Milan.

Ja uvek radim po svome i kada treba ja slušsam svoju porodicu. Ja sam rekao da sam po tom pitanju strog. Ja ne želim da moja ćerka gleda nikakav se*s, ja Maju ne krivim ni za šta, ona mene nije naterala da imam takve odnose -rekao je Stanislav.

Ti si povređena zato što se tako olako odrekao deo vašeg odnosa? -pitao je Milan.

Nisam ja ljuta zbog toga, samo imam normalnu reakciju i mislim da ne treba da vodim tuđe ratove, mislim na bivšu suprugu i u pismu sam ponižena ja. Smatram da nisam ništa loše uradila, ja ne mogu čoveka od preko 30 godina da nateram ni na šta -dodala je Maja.

Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra -rekao je Stanislav.

Nisam ja nimfomanka da ne mogu da izdržim bez odnosa dva meseca, mnogi treba da se ugledaju na našu vezu -rekla je Maja.

Pink.rs