OBJAVLJENI RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Privatni snimak iz telefona PROCURIO svuda – “JEFTINA PRELJUBNICA, OVO JE PROPAST” (VIDEO)

244

Miona Jovanović postala je poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju “Elita”, gde je privukla pažnju zbog turbulentnog ljubavnog trougla sa dečkom Stanislavom Krofakom i reperom Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos doveo je do brojnih kontroverzi, a Miona je postala središte medijske pažnje zbog navodne prevare.

Nakon izlaska iz rijalitija, Miona je postala aktivna na društvenim mrežama, a nedavno su se na Instagramu pojavili njeni rani radovi i snimci sa plaže, na kojima je Miona pozirala na provokativan način. Ovi snimci su izazvali veliku pažnju javnosti i fanova rijalitija, posebno zbog pozadine koja uključuje ljubomoru Nenada Aleksića Ša.

U komentarima se mogu naći žestoke prozivke poput sledećih:

– Sigurno ćeš ovakve slike i poze praviti nakon završetka Elite sa tvojim savršenim, bolesni psihopatom, jeftina preljubnice.

Fanovi rijalitija “Elita” dobro znaju da je Nenad Aleksić Ša poznat po svojoj izraženoj ljubomori, a upravo zbog toga su mnogi sigurni da sa njim Miona neće moći da pravi takve provokativne snimke. Ova činjenica dodatno je pojačala interesovanje javnosti za Mioninu novu medijsku pojavu.